06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

Maak gewoon bijzonder ook voor jezelf

Met mijn motto maak gewoon bijzonder wil ik gasten laten stralen en sprekers laten schitteren. En daar leg ik mijn hele ziel en zaligheid in. Daarvoor bereid ik me zeer gedegen en uitgebreide voor en ben ik op het moment van uitvoering 100% in focus om te kunnen improviseren en inspelen op wat er gebeurt en voor de ander nodig is. Heerlijk. 

Na zo’n uitvoering ben ik dan weer best streng voor mezelf; wat kan ik volgende keer nog net even iets beter of anders doen? Wat zijn de reacties en wat kan ik daar weer van leren. Mooie van deze zelfreflectie is, dat ik mezelf hiermee heel snel ontwikkel en innoveer. 

Van de week zag ik een video op Linkedin van de doorgewinterde dagvoorzitter Eva Brouwer. Het ging over omgaan met de spanning van een event. Zij stelde in die video ook de vraag: wat doe je aan de nazorg van een event? Geniet je dan van het succes? Doe je de dag erna dan ook even niets om alles op je in te laten werken? 

Bam! Dat was een goede. En ik herinnerde me direct mijn coach uit de periode in 2017 dat ik even een periode een time-out moest nemen. ”Suzan, ga jij ook wel eens achterover zitten om eens wat minder bij de ander te zijn en wat meer bij jezelf?” Euh nee. Ik was in die tijd ervoor knetter streng voor mezelf en heb in 2017 toen geleerd afstand van zaken te nemen om goed voor jezelf te zorgen. 

Dus toen ik van de week die video weer zag, bedacht ik me meteen weer dat ik na een event inderdaad even een bijzonder moment voor mezelf moet pakken, in plaats van gelijk weer in de modus van wat volgende keer beter kan. Een mooi inzicht. Dank Eva. En op het moment dat ik deze blog typ, heb ik de afgelopen 3 dagen 2 grote events gepresenteerd. Dus doei voor nu, want ik ga even een bijzonder momentje voor mezelf pakken.

Suzan Vink

Van onze columnist Suzan Vink

Iedere maand delen onze columnisten hun ervaringen, tips en passie om je te inspireren en helpen meer te creëren en meer met je ideeën te doen.

Suzan maakt zaken die gewoon zijn voor de één, graag bijzonder voor de ander. En dit doet ze als dagvoorzitter en facilitator. Haar motto ‘Maak gewoon Bijzonder’ en haar passie voor gastvrijheid zijn de rode draad in haar werk. Alles vanuit de gedachte om jou en je collega’s of gasten een goed gevoel te geven bij hetgeen wat jullie doen, met wie jullie zijn en waar jullie zijn. 

Wil je Suzan als dagvoorzitter of host op jouw event (online of offline) stuur ons dan even een mailtje met jouw wensen.

Ook leuk.

icoon Artikel Lees dit artikel
9 tips om te leren plannen Als ondernemer overstroom ik soms van de ideeën en de bijbehorende taken. Zoveel dat...
icoon Podcast Luister deze podcast
Laat jezelf zien met video Jezelf laten zien met video. Dat is niet altijd gemakkelijk. Zelf ben ik ooit begonnen...
icoon Artikel Lees dit artikel
“Vake be’j te bange” Lang uitgesteld, angst? Ontzettend lang liep ik rond met het idee om te gaan bloggen. Misschien...