06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

Selfdisco mix van DJ Je Moeder

Dit is het eerste deel van een uptempo mix die ik eerder op een zaterdagavond bij sportschool Trainmore in Amsterdam-Zuid heb gedraaid.

Veertien lekker in het gehoor liggende nummers van onder andere de Women of RnB en HipHop.

 

Te beginnen met Alicia Keys en Girl on fire. De wereld staat in vuur en vlam maar de ogen van meisje spuwen ook vuur en ze blijft met beide benen op de grond. Ze houdt zich staande! Rihanna die samen met Drake zingt over het werk dat je in een relatie moet steken om de relatie ook echt te laten werken. Destiny’s Child schalt door de microfoons over onafhankelijke vrouwen. Dan, de helaas onlangs overleden, Pop Smoke zingt samen met Jamie Foxx over een dame die het naar haar zin heeft 🙂 De identieke tweeling Nina Sky met het nummer Move ya body, de dame danst en flirt dat het een lieve lust is. Bij The Black Eyed Peas is er ruzie en hangt er helaas een scheiding in de lucht. Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. The Pussycat Dolls met Don’t cha waarin de liefde onverbloemd wordt bezongen. Katy Perry en Migo met Bon Appetit. Zij lijken te zingen over lekker eten maar de hongerige ogen bij het buffet kijken niet alleen naar een bruine boterham met kaas. Multi talent Lizzo, die ook virtuoos dwarsfluit kan spelen na een voltooide conservatorium studie zingt over het gedumpte meisje die zich nu weer ‘Good as hell’ voelt. Het haar in de krul, nagels gelakt en op naar de disco. Fifth Harmony werkt, oh, zo toepasselijk in deze tijd, vanuit huis.

Dr Maleek bezingt de liefde en onder andere het gezellig samen wakker worden met een meisje dat een lichaam heeft als een Barbie 😉 Chance the rapper met Finish line/drown, een nummer met een vrolijke melodie maar helaas gaat ‘t over de donkere kant en moeilijkheden die je in het leven kunt tegenkomen. Michael Jackson over de vrouw die zijn wereld helemaal op zijn grondvesten doet trillen. Ze rockt en schudt de wereld nog even op. De laatste van mijn mix is van Beyoncé, eerder de leadzangeres van Destiny’s Child met het nummer Love on top. Queen B is tot over haar oren verliefd. Wat wil je nog meer?

Alicia Keys – This girl is on fire
Rihanna & Drake – Work
Destiny’s Child – Independent Women
Pop Smoke en Jamie Foxx – She feelin’ nice
Nina Sky – Move ya body
Black Eyed Peas – Shut up
The Pussycat Dolls, Busta Rhymes, Cee-Lo Green – Don’t cha
Katy Perry ft. Migo – Bon appétit
Lizzo – Good as hell
Fifth Harmony ft. Ty Dolla Sign – Work from home
Dr Maleek ft. 24hrs – Juicy
Chance the Rapper ft T-Pain – Finish Line/Drown
Michael Jackson – You rock my world
Beyoncé – Love on top

Selfdisco mix DJ Je Moeder

Van onze columnist DJ Je Moeder

Iedere maand delen onze columnisten hun ervaringen, tips en passie om je te inspireren en helpen meer te creëren en meer met je ideeën te doen.

Esther Goedvolk is columnist voor the Creators Company. In de 80’er jaren was Esther DJ en nu weer. Haar artiestennaam is DJ Je Moeder.

In 2013 zat Esther in een rolstoel maar na een lange revalidatie staat ze weer op haar eigen benen en huppelt en danst ze in ’t rond. Esther vindt het belangrijk om te bewegen en ze raad iedereen aan om dat te doen op haar lekkere mixes. Muziek maakt Esther blij en het is haar passie.

Luister meer mixes van Esther via haar Mixcloud pagina

Ook leuk.

icoon Artikel Lees dit artikel
9 tips om te leren plannen Als ondernemer overstroom ik soms van de ideeën en de bijbehorende taken. Zoveel dat...
icoon Podcast Luister deze podcast
Laat jezelf zien met video Jezelf laten zien met video. Dat is niet altijd gemakkelijk. Zelf ben ik ooit begonnen...
icoon Artikel Lees dit artikel
“Vake be’j te bange” Lang uitgesteld, angst? Ontzettend lang liep ik rond met het idee om te gaan bloggen. Misschien...