06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

2021, kom maar door!

Goede voornemens.. Mogen we het er, richting het einde van januari, nog over hebben? Bij de Creators Company vinden we van wel!

Maar we vinden goede voornemens pas wat waard als er ook echt iets mee gebeurt. Dus niet alleen zeggen dat je iets gáát doen, maar DIRECT DOEN. Actie boven woorden.

We vinden er niets mis mee om over voornemens, plannen maken en doelen stellen te praten. Maar praat dan vooral over de acties die je doet of gedaan hebt (en dus niet over de acties die je van plan bent te doen).

En hoe mooi is het om anderen deelgenoot te maken van je veranderacties. Dan blijft die verandering beter hangen en ga je nog sneller vooruit.

Had jij goede voornemens voor 2021? En heb je daar al iets van om kunnen zetten in actie?

Zo niet, misschien kan Studio Steenpaal je inspireren je goede voornemens weer op te pakken.

2021, kom maar door!

Van onze columnist Debbie van Steenpaal

Iedere maand delen onze columnisten hun ervaringen, tips en passie om je te inspireren en helpen meer te creëren en meer met je ideeën te doen.

Debbie van Steenpaal is visueel facilitator. Ze zet tekenen in om groepen en individuen uit de denkstand en in de actiestand te krijgen. Ze maakt visuele verslagen, maar zet ook deelnemers aan het tekenen om hun vraagstuk visueel te maken.

Daarnaast helpt Debbie trainers, coaches, ondernemers en managers om hun online sessies tot een succes te maken. Of het nu een webinar is, een online brainstorm of gewoon een presentatie aan je team.

Ook leuk.

icoon Podcast Luister deze podcast
Informatietechnologie gebruiken voor je ideeën. Met Martijn Aslander Hoe kunnen we technologie vóór onze creativiteit laten werken en niet tegen...
icoon Artikel Lees dit artikel
Ben jij een uitsteller? 26 februari 2021 Je herkent het vast wel dat je al een tijdje aanhikt tegen die...
icoon Artikel Lees dit artikel
Dit is misschien wel mijn grootste uitdaging 19 februari 2021 Wat rennen we altijd maar hard door. We zijn voortdurend...