NEW 9 november 2020
#inspireren#Co-creatie#Innovatie#ideation#Ondernemen#Realiseren#Business#Ideeën#Faciliteren#Creativity
Podcast: Volhard met Arie Boomsma
icoon Podcast Luister deze podcast
06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Events & Trainingen

Wij geloven dat de wereld er mooier en beter uit ziet als iedereen zijn creërend vermogen omarmt en inzet. We stimuleren en faciliteren kennisdeling en co-creatie. Om dat creërende vermogen, die creatieve vaardigheden en kennis te verbeteren helpen we je via gave online content, Meetups, (online) events en onze masterclasses. Bekijk hieronder in onze kalender wat we allemaal organiseren en wanneer je kunt deelnemen om zo meer uit je ideeën te halen 🎉

2 DEC. 2020 #WORKSHOP

Deep Democracy introductie

Leer de wijsheid van de minderheid te gebruiken

In deze introductieworkshop krijg je een overzicht van wat Deep Democracy is en wat de onderdelen er van zijn. Je proeft alvast aan wat werkvormen. In de basistraining ga je dieper in op alle onderdelen.

Bespaar je kostbare tijd en energie aan tegenwerken en vele, vele, vele vergaderingen…

Harmonie is niet de afwezigheid van conflict maar het kunnen omgaan met conflict. Zonder polarisatie geen harmonie. ‘if we had more conflict in the world, we would have less violence’ 

Tickets: 197,-

14 JAN 2021 #INTERACTIE

Unf*ck Virtual Meetings

Sinds Corona is vrijwel alles ineens digitaal… Je werkweek zit vol online meetings, workshops en andere virtuele samenkomsten. Aan het einde van de week heb je haast vierkante ogen van al die schermen. Het nadeel van al die online sessies is dat ze vaak zo slecht gefaciliteerd worden. Een uur lang luisteren naar dezelfde paar mensen die maar door blijven ratelen. Of als je pech hebt naar een presentatie moeten kijken waarin één iemand voortdurend zit te zenden.

Gelukkig kan het anders. Wij hebben onze jarenlange ervaring met het organiseren en faciliteren van online en offline meetings gebundeld en in een interactieve workshop verwerkt. In 2,5 uur ervaar en ontdek je wat er nodig is om van jouw online sessie een succes te maken.

Tickets 59,-

#unfuckvirtualmeetings #hellyeah

12 JAN 2021 #WORKSHOP

Faciliteren is een vak

Faciliteren is een skill die je steeds vaker nodig hebt. Jij kunt gesprekken, vergaderingen en andere conversaties leiden. Leer van de beste facilitators wat er nodig is om iedereen betrokken en actief te houden. Ook online.

Speciaal voor de members van de Creators Community organiseren we elke maand een online workshop. Word lid van de Creators Community en neem gratis deel aan deze en alle andere co-creatie workshops. Die investering heb je zo terug verdiend 👌🏽

Tickets los: 49,-.

12 MRT 2021 #MASTERCLASS

Masterclass Innovatie & Creatief Denken

Wil je jouw innovatievermogen een boost geven? Meer kans op succes privé en zakelijk? Betere ideeën genereren? Hoe werkt dat dan? En wat heb je er verder aan? Vergroot jouw creatieve vermogen om sneller, meer en betere ideeën te genereren. Speel beter in op een snel veranderende omgeving. Krijg inzicht in hoe je een innovatiecultuur kunt neerzetten en creëer betere samenwerking met elkaar en andere afdelingen.

Tickets: 79,-

Gratis

Meetups

Sluit je aan bij onze Meetup groep en kom naar de maandelijkse Meetups waarin je leert, experimenteert, lacht, probeert, faalt en vooral: jouw ideeën de wereld in slingert.

We werken zoveel mogelijk op een all-expert-basis. Wat wil zeggen dat niet één iemand de kennis in huis heeft en die over de rest heen stort. Maar dat we uitgaan van de kennis en creativiteit van de groep en die naar boven halen. We Leren van elkaar en met elkaar door direct de juiste vragen voorgeschoteld te krijgen. Diepgang i.p.v. oppervlakkigheid. We experimenteren en ervaren. Een veilige omgeving met gelijkgestemden waarin je veilig kunt proberen en testen. Elkaar horen, zien en respecteren staan bovenaan. Niet te vergeten.. doen, doen, doen! Creatief denken is creatief doen. Alle theorieën die we bedenken met elkaar testen we direct uit. De eerste stap is vaak het moeilijkst om te zetten, door die stap samen te nemen wordt het een stuk gemakkelijker.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor ons online magazine boordevol tips, artikelen, tips, events en trainingen om meer uit je ideeën te halen. Meer energie. Meer betrokkenheid. Meer euro’s.