06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Events & Trainingen

Wij geloven dat de wereld er mooier en beter uit ziet als iedereen zijn creërend vermogen zou omarmen en inzetten. We stimuleren en faciliteren kennisdeling en co-creatie. Om dat creërende vermogen, die creatieve vaardigheden en kennis te verbeteren helpen we je via gave online content, Meetups, (online) events en onze masterclasses.

JULI 2020 #INTERACTIE

Nederlandse Online Open Space (NOOS)

Hoe kunnen we in deze coronatijden juist meer connectie creëren en kennis met elkaar delen? Kom naar de 3e editie van NOOS en verklein de fysieke afstand door digitaal samen te komen en te delen.

Ben je er ook bij?

SEPT 2020 #INTERACTIE

#unfuckvirtualworkshops

Alles gaat opeens digitaal… Je werkweek zit vol online meetings, workshops en andere virtuele samenkomsten. Aan het einde van de week heb je haast vierkante ogen van al die schermen. Het nadeel van al die online sessies is dat ze vaak zo slecht gefaciliteerd worden. Een uur lang luisteren naar dezelfde paar mensen die maar door blijven ratelen. Of als je pech hebt naar een presentatie moeten kijken waarin één iemand voortdurend zit te zenden.

Gelukkig kan het anders. Wij hebben onze jarenlange ervaring met het organiseren en faciliteren van online en offline meetings gebundeld en in een interactieve workshop verwerkt. In 2,5 uur ervaar en ontdek je wat er nodig is om van jouw online sessie een succes te maken.

15 & 16 OKT. 2020 #TRAINING

Liberating Structures Immersion Workshop (NL)

Liberating Structures zijn bedrieglijk eenvoudige, subtiele en krachtige facilitatietechnieken (microstructuren) die de relaties en het vertrouwen tussen mensen verbeteren. Ze bieden een alternatieve manier om de wijze waarop mensen communiceren en samenwerken te benaderen en vorm te geven. In deze 2-daagse workshop dompel je jezelf onder en ervaar je hoe eenvoudig jij deze structuren de volgende dag al in kan zetten om iedereen te betrekken, te activeren en te enthousiasmeren. De workshop is een hybride workshop en uniek in NL: Je kunt online deelnemen, maar ook live of deze twee vormen combineren.

Tickets: 634,- tot 846,-

OKT 2020 #MASTERCLASS

Masterclass Innovatie & Creatief Denken

Wil je jouw innovatievermogen een boost geven? Meer kans op succes privé en zakelijk? Betere ideeën genereren? Hoe werkt dat dan? En wat heb je er verder aan? Vergroot jouw creatieve vermogen om sneller, meer en betere ideeën te genereren. Speel beter in op een snel veranderende omgeving. Krijg inzicht in hoe je een innovatiecultuur kunt neerzetten en creëer betere samenwerking met elkaar en andere afdelingen.

Tickets: 79,-

Gratis

Meetups

Sluit je aan bij onze Meetup groep en kom naar de maandelijkse Meetups waarin je leert, experimenteert, lacht, probeert, faalt en vooral: jouw ideeën de wereld in slingert.

We werken zoveel mogelijk op een all-expert-basis. Wat wil zeggen dat niet één iemand de kennis in huis heeft en die over de rest heen stort. Maar dat we uitgaan van de kennis en creativiteit van de groep en die naar boven halen. We Leren van elkaar en met elkaar door direct de juiste vragen voorgeschoteld te krijgen. Diepgang i.p.v. oppervlakkigheid. We experimenteren en ervaren. Een veilige omgeving met gelijkgestemden waarin je veilig kunt proberen en testen. Elkaar horen, zien en respecteren staan bovenaan. Niet te vergeten.. doen, doen, doen! Creatief denken is creatief doen. Alle theorieën die we bedenken met elkaar testen we direct uit. De eerste stap is vaak het moeilijkst om te zetten, door die stap samen te nemen wordt het een stuk gemakkelijker.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor ons online magazine boordevol tips, artikelen, tips, events en trainingen om meer uit je ideeën te halen. Meer energie. Meer betrokkenheid. Meer euro’s.