06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
tcc logo

presenteert:

puntjes deco

ONLINE WORKSHOP
DEEP DEMOCRACY
Het niet-gevoerde gesprek

2 november

Heb je ook wel eens van die frustraties over anderen? Wil je die frustraties lekker spuien én er tegelijkertijd iets constructiefs mee doen. Doe dan mee met deze online workshop waarin je de basisprincipes van Deep Democracy ervaart en leert gebruiken. In deze online sessies brengen Amir Nazar en Ruben Klerkx twee verschillende doelgroepen dichter tot elkaar. 2 nov: Het niet-gevoerde gesprek tussen gemeentes en burgers Bekijk ook de online workshop op 4 nov: Het niet gevoerde gesprek tussen docenten en studenten 

puntjes deco

Workshop Deep Democracy: het niet-gevoerde gesprek in jouw gemeente

Over hoe we dichter tot elkaar kunnen komen en elkaar beter kunnen begrijpen. Beide werelden komen aan het woord en geven inzicht in elkaars wereld. Gooi tomaten naar het overheidssysteem én leer tegelijkertijd te verbinden. Hoe? Geef je op en vind het uit!

9789058719324-480x480

Wat we gaan doen:

 • Check-in
 • Basisprincipes van Deep Democracy
 • Sabotage op de werkvloer
 • Niet-gevoerde gesprekken voeren
 • Inclusieve besluiten nemen
 • Uitleg Let’s Talk, Let’s Act programma’s in je organisatie
 • Check-out

Wat je leert in deze online workshop

Na deze workshop:

 • Weet je hoe de onderstroom in een groep werkt
 • Kun je de groep helpen om inclusief aan vergaderingen te beginnen
 • Kun je tegenwerking of weerstand eerder in het proces herkennen en oplossen
 • Weet je hoe je de tegenstemmer(s) aan boord kunt houden zonder te polderen
 • Kun je de stappen van conflict resolutie in zakelijke omgeving toepassen
 • Weet je wat je moet doen om een veilige sfeer te bouwen voor lastige gesprekken
 • Help je de groep om een laagje dieper te gaan in het gesprek

Over de trainers

Amir Nazar

Amir maakt graag ruimte voor échte gesprekken. Gesprekken waarin mensen van verschillende werelden elkaar ontmoeten op de grens. Daarin prikkelt hij alle betrokkenen om hun ‘super powers’ in de schijnwerpers te zetten. Dat mag lekker knetteren. Zijn zoektocht is: hoe maken we optimaal gebruik van de ‘wisdom of the crowd’? In dat proces komen we vaak in ongemak en vertwijfeling terecht. Want, waar ligt de grens tussen ruimte innemen en ruimte geven? En hoe kan ik zeggen wat ik denk en moet ik dan rekening houden met de gevoelens van anderen?

In 2019 ging Amir 5 weken in de leer bij de grondlegger van Deep Democracy, Arnold Mindell (Portland, VS) om te leren toveren met het onzichtbare in de onderstroom van groepen. In 2020 rondde hij de leergang genaamd The Art of Public Dialogues: hosting conversations about Race & Identity in Canada af.

Ruben Klerkx

Ruben helpt om interacties zo vorm te geven dat je meer gedaan krijgt op een plezierige manier. Zowel op persoonlijk vlak als op groepsniveau weet hij tot de kern door te dringen en structurele verandering teweeg te brengen. Ruben zet je aan het denken op een confronterende manier en altijd met een lach. Ook bij jou!

Ruben heeft een zeer uitgebreide toolbox die hij op elk moment weet aan te spreken. Hij werkt met methodes als Liberating Structures, gamification, Deep Democracy, LEGO® SERIOUS PLAY®, Sociocratie 3.0 en Mastering Your Excellence.

Ruben gelooft dat je een plezieriger leven leidt als je weet wie je bent en hoe je je tot anderen verhoudt. Wanneer je volledig jezelf bent, nieuwsgierig naar anderen blijft en weet te creëren zul je ultiem succes hebben.

Praktische informatie

Online workshops Deep Democracy 

2 nov 19:30-21:30: Het niet-gevoerde gesprek tussen gemeentes en burgers
zie ook 4 nov 14:30-16:30: Het niet gevoerde gesprek tussen docenten en studenten

Kosten: 59,- ex btw
Voor dit tarief krijg je als ambtenaar twee tickets; 1 ticket voor jezelf en 1 ticket om een burger uit jouw gemeente mee te nemen.

Online via Zoom. Na inschrijving ontvang je een mail met alle inloggegevens en uitleg hoe je jouw gast kunt uitnodigen.

puntjes-half

Wat zeggen eerdere deelnemers

‘Het was interessant om Amir het voorbeeld zien te geven door facilitator van het gesprek te zijn en tools toe te passen’

‘Heel knap hoe een open ruimte werd gecreëerd waarbij ik, en ik denk ook velen met mij, het gevoel had dat er naar mij geluisterd werd en dat wat ik te zeggen had er toe doet. Hele nuttige informatie ook met handige tools’

‘Verrassende vorm, interactie erg prettig. Niet zenden maar vooral delen. Mooi!’

puntjes

Boek nu

Heb je nog vragen over deze workshop of wil je met jouw team meer doen aan goede gespreksvoering?