06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Conversation Design

Alles om je heen is ontworpen. Van je mobiele telefoon tot je lunchtrommel. Van je fiets tot de omgeving waarin je woont. Door te ontwerpen en vorm te geven kun je invloed op de toekomst uitoefenen. Er is echter een gebied waar nog weinig over design nagedacht wordt. Dat is bij conversaties tussen mensen. Deze interacties kun je ook vormgeven. Door na te denken over hoe je vergadert, overlegt, projecten inricht, updates geeft, small talk en grote gesprekken voert verbeter je de samenwerking tussen mensen.

Er zijn een hoop gedrags- en interactiepatronen die je kunt leren. Jij kunt ook jouw interacties vormgeven en zo meer resultaten behalen, je conversaties verbeteren en bovenal; een plezieriger leven leiden.

Online meetings verbeteren

Helaas zijn er een hoop belabberde online meetings. Je hebt er vast wel eens ingezeten. Dat is ook niet gek. We wisten al niet eens hoe we een écht goede fysieke sessie of vergadering moesten organiseren. En nu we sinds COVID-19 massaal online zijn gegaan is het alleen maar erger geworden.

Gelukkig kan het anders. Je kunt online sessies super interactief maken! Wij hebben onze jarenlange ervaring met het organiseren en faciliteren van online en offline meetings gebundeld en in een interactieve workshop verwerkt. In 2,5 uur kun je al jouw frustraties over online workshops uiten en omzetten tot een succes.

”In korte tijd met een klein team, tegen lage kosten, grote stappen maken. Zeker aan te raden! We hebben deze methodiek intern aangehouden. Ideeën en interacties worden sneller geïmplementeerd en de energie en enthousiasme is blijvend!”

”Wat zo fijn is aan de sessies, is dat mensen die zich anders niet laten zien nu ook een mening durven hebben, ideeën kunnen spuien. Er wordt ‘echt’ samengewerkt, de interactieve werkwijze maakt iedereen wat losser, er komt letterlijk energie vrij!”

”Binnen 5 dagen antwoord op de meest kritieke businessvragen via ontwerp, prototyping en testing van ideeën bij de ideale klant.”

Jullie conversaties verbeteren?