06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Conversation Design

Alles om je heen is ontworpen. Van je mobiele telefoon tot je lunchtrommel. Van je fiets tot de omgeving waarin je woont. Door te ontwerpen en vorm te geven kun je invloed op de toekomst uitoefenen. Er is echter een gebied waar nog weinig over design nagedacht wordt. Dat is bij conversaties tussen mensen. Deze interacties kun je ook vormgeven. Door na te denken over hoe je vergadert, overlegt, projecten inricht, updates geeft, small talk en grote gesprekken voert verbeter je de samenwerking tussen mensen.

Er zijn een hoop gedrags- en interactiepatronen die je kunt leren. Jij kunt ook jouw interacties vormgeven en zo meer resultaten behalen, je conversaties verbeteren en bovenal; een plezieriger leven leiden.

online meetings verbeteren

Helaas zijn er een hoop belabberde online meetings. Je hebt er vast wel eens ingezeten. Dat is ook niet gek. We wisten al niet eens hoe we een écht goede fysieke sessie of vergadering moesten organiseren. En nu we sinds COVID-19 massaal online zijn gegaan is het alleen maar erger geworden.

Gelukkig kan het anders. Je kunt online sessies super interactief maken! Wij hebben onze jarenlange ervaring met het organiseren en faciliteren van online en offline meetings gebundeld en in een interactieve workshop verwerkt. In 2,5 uur kun je al jouw frustraties over online workshops uiten en omzetten tot een succes.

maatwerk programma’s

Zoveel teamtrajecten of organisatieprogramma’s mislukken. In het begin wordt er door een groot gedeelte van de groep nog wel enthousiast gereageerd, maar wanneer iedereen de volgende dag verder gaat met het dagelijkse werk komt er toch weer vrij weinig van al die mooie ideeën. Wat er mist is actie, interactie en commitment! Wat er mist is dat er blijvende resultaten worden opgeleverd. Dat iedereen wordt gehoord en op zijn eigen manier kan bijdragen aan het grotere geheel.

In onze maatwerk programma’s bouwen we aan jullie gewenste verandering door iedereen te activeren, inspireren en motiveren. Zo maak je optimaal gebruik van betrokken en bevlogen medewerkers.

”Wat een inspirerende dagen waren het! De enthousiaste facilitators hielpen ons om een andere kijk op creativiteit en resultaten te ontwikkelen. We konden hier direct zelf mee aan de slag, geweldig!”

”Wat zo fijn is aan de sessies van the Creators Company, is dat mensen die zich anders niet laten zien nu ook een mening durven hebben, ideeën kunnen spuien. Er wordt ‘echt’ samengewerkt, de interactieve werkwijze maakt iedereen wat losser, er komt letterlijk energie vrij!”

Door de open benadering, sterke sociale antenne en analytische kracht zijn we als team én op individueel niveau geholpen om inzichten te ontwikkelen waar we mee verder kunnen. Op basis daarvan zetten we nu samen de lijnen naar de toekomst uit. We raden samenwerking met the Creators Company dan ook van harte aan.

Jullie conversaties verbeteren?