06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

De Kracht van een Slecht Idee. Met Rico Bakker

Bestaan slechte ideeën eigenlijk, wat zijn ideeën eigenlijk? En wat kunnen we met onze ‘slechte’ ideeën? Daar praten we met Rico Bakker over in aflevering 17 van de Creators Podcast.

Podcast: De Kracht van een Slecht Idee. Met Rico Bakker

Rico Bakker is trainer en keynote speaker over slechte ideeën. Via die slechte of absurde ideeën jaagt hij creativiteit en innovatie aan.

Naast trainer en keynote speaker is Rico ook presentator van de Slechte Ideeën podcast en is hij bezig met een Slechte ideeën Festival.

Over deze aflevering

Slechte ideeën wel, bestaan die wel? En wat kun je van slechte ideeën leren?

In deze aflevering van de Creators podcast hebben we het over hoe je slechte ideeën kunt omdraaien en gebruiken in je voordeel. Samen met Rico bespreken we wat je kunt doen met de meningen van anderen, hoe je je ideeën uitspreekt, wat de kracht van (andere) vragen stellen is en hoe je kunt ontsnappen aan veiligheid.

Meer en betere ideeën genereren. Ideeën tastbaar maken zodat je ze kunt delen. Geld verdienen met je ideeën. Je ideeën daadwerkelijk realiseren.

Het zijn enkele resultaten die je kunt bereiken door the Creators Podcast te volgen. Een podcast vol tips, inspiratie en motivatie om meer met je ideeën te doen. Wij geloven dat de wereld er mooier en beter uit ziet als iedereen zijn creërend vermogen zou omarmen en inzetten. Iedereen bezit dit vermogen tot creatie. Het zit altijd al in ons. Wie creëert en waarde toevoegt zorgt voor innovatie. Eigenlijk creëren we altijd al als mens. Creatie zit in kleine dingen zoals het krijgen van ideeën, dat doet iedereen. Maar veel te veel waardevolle ideeën blijven onbenut. Dat moet toch anders kunnen!

Om het je makkelijker te maken kun je onze podcast volgen via jouw favoriete podcast-kanaal. Druk even op VOLGEN (of het hartje of link-icoontje van Spotify) en je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen te zien als die live gaan. Of schrijf je gratis in voor selfdisco. Dan blijf je ook op de hoogte van alle waardevolle tips en inspiratie die we voor jou maken.

icoon Artikel Lees dit artikel
9 tips om te leren plannen Als ondernemer overstroom ik soms van de ideeën en de bijbehorende taken. Zoveel dat...
icoon Podcast Luister deze podcast
Laat jezelf zien met video Jezelf laten zien met video. Dat is niet altijd gemakkelijk. Zelf ben ik ooit begonnen...
icoon Artikel Lees dit artikel
“Vake be’j te bange” Lang uitgesteld, angst? Ontzettend lang liep ik rond met het idee om te gaan bloggen. Misschien...