06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

Ondernemen met je vrienden. Met Niels Oosthoek

Wat leuk je hier te zien voor aflevering 16 van de Creators Podcast! In deze aflevering hebben we het over hoe het is om te ondernemen met je vrienden en hoe je plezier houdt in het najagen van je dromen. Hiervoor spreken we dit keer met Niels Oosthoek, bekend van het succesvolle Youtube-programma Gierige Gasten.

Podcast: Ondernemen met vrienden met Niels Oosthoek

Niels Oosthoek is acteur en presentator. Als kind begon hij zijn carrière als acteur in de speelfilm Radeloos, naar het boek van Carry Slee. Daarna volgden vele acteerrollen in verschillende televisieproducties.

De droom van Niels is om in de toekomst filmscripts te schrijven. Op zijn pad op weg naar deze droom begon hij met twee vrienden Gierige Gasten, wat een daverend succes werd.

Inmiddels maakt Niels zijn eigen programma’s en schrijft hij aan zijn eerste filmscript. Hij is hard op weg om zijn grote droom waar te maken. En terwijl hij dat doet maakt hij vooral plezier met zijn vrienden.

Over deze aflevering

Gierige Gasten heeft bijna een half miljoen Youtube-abonnees. In dit programma zie je hoe Niels, Martijn en Joost de meest gierige streken uithalen om als ‘een jonge God in Frankrijk’ te kunnen leven. Door het succes van het Youtube-programma sleepte deze vrienden een contract bij Talpa in de wacht.

In deze podcastaflevering hebben we het over hoe de carrière van Niels begon en hoe hij met zijn vrienden zo succesvol werd op Youtube. Niels deelt zijn kijk op succes en ondernemen, en wat het belang is van plezier hebben in dit proces.

Niels vertelt hoe de samenwerking met Talpa ontstond, waarin hij zijn eigen programma’s bedenkt en ontwikkelt. Hoe het hem en zijn vrienden lukt om succesvol te blijven samenwerken. Maar ook hoe we onszelf tegen kunnen houden in het najagen van onze dromen.

Meer en betere ideeën genereren. Ideeën tastbaar maken zodat je ze kunt delen. Geld verdienen met je ideeën. Je ideeën daadwerkelijk realiseren.

Het zijn enkele resultaten die je kunt bereiken door the Creators Podcast te volgen. Een podcast vol tips, inspiratie en motivatie om meer met je ideeën te doen. Wij geloven dat de wereld er mooier en beter uit ziet als iedereen zijn creërend vermogen zou omarmen en inzetten. Iedereen bezit dit vermogen tot creatie. Het zit altijd al in ons. Wie creëert en waarde toevoegt zorgt voor innovatie. Eigenlijk creëren we altijd al als mens. Creatie zit in kleine dingen zoals het krijgen van ideeën, dat doet iedereen. Maar veel te veel waardevolle ideeën blijven onbenut. Dat moet toch anders kunnen!

Om het je makkelijker te maken kun je onze podcast volgen via jouw favoriete podcast-kanaal. Druk even op VOLGEN (of het hartje of link-icoontje van Spotify) en je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen te zien als die live gaan. Of schrijf je gratis in voor selfdisco. Dan blijf je ook op de hoogte van alle waardevolle tips en inspiratie die we voor jou maken.

icoon Artikel Lees dit artikel
9 tips om te leren plannen Als ondernemer overstroom ik soms van de ideeën en de bijbehorende taken. Zoveel dat...
icoon Podcast Luister deze podcast
Laat jezelf zien met video Jezelf laten zien met video. Dat is niet altijd gemakkelijk. Zelf ben ik ooit begonnen...
icoon Artikel Lees dit artikel
“Vake be’j te bange” Lang uitgesteld, angst? Ontzettend lang liep ik rond met het idee om te gaan bloggen. Misschien...