06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

Geen zoektocht maar een ontdekkingstocht. Met Giel Beelen.

Welkom bij aflevering 18 van de Creators Podcast, waar Ruben in gesprek gaat met Giel Beelen. Giel Beelen is bekend als radiomaker. Al jaren lang maakt hij spraakmakende en interessante programma’s, maar hij doet nog veel meer naast radiomaken. Zo heeft hij een geweldige podcastshow over zelfontwikkeling en spiritualiteit, waar we het in deze aflevering van de Creators Podcast verder over gaan hebben.

Podcast: Ontdekkingstocht. Met Giel Beelen

Giel Beelen is radio-dj en presentator van BNNVARA op NPO Radio 2 . Daarnaast maakt en presenteert hij podcasts, o.a. KUKURU en History of house.

Over deze aflevering

Als je verder luistert hoor je hoe Ruben en Giel het hebben over:

  • Het succes van zijn podcast Kukuru (of is het nou KUUKUURUU?!)
  • De persoonlijke ontdekkingstocht die Giel zelf maakt tijdens het maken van zijn podcast
  • En hoe je zo’n persoonlijk idee dicht bij jezelf houdt, zelfs als het een groot succes wordt

Veel luisterplezier!

Meer en betere ideeën genereren. Ideeën tastbaar maken zodat je ze kunt delen. Geld verdienen met je ideeën. Je ideeën daadwerkelijk realiseren.

Het zijn enkele resultaten die je kunt bereiken door the Creators Podcast te volgen. Een podcast vol tips, inspiratie en motivatie om meer met je ideeën te doen. Wij geloven dat de wereld er mooier en beter uit ziet als iedereen zijn creërend vermogen zou omarmen en inzetten. Iedereen bezit dit vermogen tot creatie. Het zit altijd al in ons. Wie creëert en waarde toevoegt zorgt voor innovatie. Eigenlijk creëren we altijd al als mens. Creatie zit in kleine dingen zoals het krijgen van ideeën, dat doet iedereen. Maar veel te veel waardevolle ideeën blijven onbenut. Dat moet toch anders kunnen!

Om het je makkelijker te maken kun je onze podcast volgen via jouw favoriete podcast-kanaal. Druk even op VOLGEN (of het hartje of link-icoontje van Spotify) en je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen te zien als die live gaan. Of schrijf je gratis in voor selfdisco. Dan blijf je ook op de hoogte van alle waardevolle tips en inspiratie die we voor jou maken.

icoon Artikel Lees dit artikel
9 tips om te leren plannen Als ondernemer overstroom ik soms van de ideeën en de bijbehorende taken. Zoveel dat...
icoon Podcast Luister deze podcast
Laat jezelf zien met video Jezelf laten zien met video. Dat is niet altijd gemakkelijk. Zelf ben ik ooit begonnen...
icoon Artikel Lees dit artikel
“Vake be’j te bange” Lang uitgesteld, angst? Ontzettend lang liep ik rond met het idee om te gaan bloggen. Misschien...