NEW 4 maart 2020
#Co-creatie#Innovatie#ideation#Ondernemen#Realiseren#Probleemoplossend vermogen#Business#Ideeën#Overtuigen#Mindset Shift#Think Different#Creativity#Thinking#Mindset#Creativemindset
Podcast: Train je Creatieve Mindset met Wouter de Jong
icoon Podcast Luister deze podcast
06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

Podcast: Train je creatieve mindset met Wouter de Jong (Mindgym)

Je mindset bepaalt voor een groot gedeelte de mate van je succes, je geluk en ook je creatieve vermogen. Je kunt deze creatieve mindset trainen om zo sneller en beter te kunnen innoveren.

Met Wouter de Jong, auteur van ‘Mindgym, sportschool voor je geest’ praten we over mindset training, trucjes om je creativiteit te vergroten, het nut van veiligheid en manieren om als team beter te innoveren.

Wouter de Jong werd bij velen bekend als Milan Alberts in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zijn rol in GTST gebruikte hij om zijn studie Nederlands recht af te kunnen ronden. Aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse Toneelschool en speelde bij het Noord Nederlands Toneel. Daarnaast volgde hij opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In 2018 kwam zijn eerste boek ‘Mindgym, sportschool voor je geest’ uit. Gevolgd door de boeken ‘Mindgym Workouts’ en ‘Superkrachten voor je hoofd (Mindgym voor kids).

Sportschool voor je geest

De methode van Wouter de Jong zet mensen, teams en organisaties in hun kracht. Hij doet dit door het aanleren van simpele denkwijzen en technieken die iedereen kan toepassen in zijn of haar dagelijks leven en werk. Het resultaat zijn mensen die met meer plezier, autonomie en effectiviteit werken en leven.
We spreken Wouter over de rol van je mindset als het gaat om creativiteit en innovatie. Wat heeft een bloemkool op een metrodeur te maken met je brein? Luister naar de derde aflevering van the Creators Podcast en je komt erachter!

Meer en betere ideeën genereren. Ideeën tastbaar maken zodat je ze kunt delen. Geld verdienen met je ideeën. Je ideeën daadwerkelijk realiseren.

Het zijn enkele resultaten die je kunt bereiken door the Creators Podcast te volgen. Een podcast vol tips, inspiratie en motivatie om meer met je ideeën te doen. Wij geloven dat de wereld er mooier en beter uit ziet als iedereen zijn creërend vermogen zou omarmen en inzetten. Iedereen bezit dit vermogen tot creatie. Het zit altijd al in ons. Wie creëert en waarde toevoegt zorgt voor innovatie. Eigenlijk creëren we altijd al als mens. Creatie zit in kleine dingen zoals het krijgen van ideeën, dat doet iedereen. Maar veel te veel waardevolle ideeën blijven onbenut. Dat moet toch anders kunnen!

Om het je makkelijker te maken kun je onze podcast volgen via jouw favoriete podcast-kanaal. Druk even op VOLG (het hartje of link-icoontje van Spotify) en je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen te zien als die live gaan. Of schrijf je in voor ons online magazine Idee. Dan blijf je ook op de hoogte van alle waardevolle tips en inspiratie die we voor jou maken.

icoon Artikel Lees dit artikel
Vraag jij wel eens om feedback? 5 maart 2021 Je kent het gezegde vast wel: ‘Feedback is een cadeautje’. Ook...
icoon Artikel Lees dit artikel
Ben jij een uitsteller? 26 februari 2021 Je herkent het vast wel dat je al een tijdje aanhikt tegen die...
icoon Artikel Lees dit artikel
Dit is misschien wel mijn grootste uitdaging 19 februari 2021 Wat rennen we altijd maar hard door. We zijn voortdurend...