06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

#unfuckvirtualworkshops
10 juni 09:30-12:00

Alles is opeens digitaal… Je werkweek zit vol online meetings, workshops en andere virtuele samenkomsten. Aan het einde van de week heb je haast vierkante ogen van al die schermen. Het nadeel van al die online sessies is dat ze vaak zo slecht gefaciliteerd worden. Een uur lang luisteren naar dezelfde paar mensen die maar door blijven ratelen. Of als je pech hebt naar een presentatie moeten kijken waarin één iemand voortdurend zit te zenden. De interactie ontbreekt vaak totaal of blijft beperkt tot wat vragen die je mag beantwoorden in de chat.

Helaas zijn dit soort online meetings schering en inslag. Dat is ook niet gek. We wisten al niet eens hoe we een écht goede fysieke sessie/vergadering moesten organiseren, en nu we massaal online zijn gegaan is het alleen maar erger geworden.

Gelukkig kan het anders. Je kunt online sessies super interactief maken! Wij hebben onze jarenlange ervaring met het organiseren en faciliteren van online en offline meetings gebundeld en in een interactieve workshop verwerkt. In 2,5 uur kun je al jouw frustraties over online workshops uiten en omzetten tot een succes.

Schrijf je nu in en bepaal zelf wat je voor de workshop geeft!

* Door je in te schrijven ontvang je ook ons maandelijkse inspiratiemagazine Idee.

Photo-Suzan-Vink

Host: Suzan Vink – Trainer, Facilitator, Dagvoorzitter

Ruben-thecreatorscompany

Host: Ruben Klerkx – Conversation Designer

How to unfuck virtual workshops…

Het is bijna juni…. De maand van de inhoudelijke netwerkbijeenkomsten, Algemene Ledenvergaderingen en teambuildingsworkshops. Zijn ze bij jou uit de agenda geschrapt? Ja? Echt?! Waaat? Waarom? 

Omdat het online niet kan? Of omdat er al zoveel andere virtuele samenkomsten zijn? Wij horen deze argumenten dagelijks voor het schrappen van (teambuildings)workshops en andere inhoudelijke bijeenkomsten naast de reguliere overleggen en vergaderingen. 

Wij vinden dat echt een gemiste kans. Het kan namelijk wél online en het is nu wezenlijk belangrijk om het naast al die reguliere virtuele overleggen juist wel aan te bieden. Deze intelligente lockdown vraagt om aandacht voor leuke teambuilding, nu je niet dagelijks in hetzelfde kantoor werkt. Deze intelligente lockdown vraagt om speciale aandacht voor je relaties, om te laten zien hoe jullie in deze tijd het hoofd boven water houden of om te laten zien wat jullie voor hen kunnen betekenen. Deze intelligente lockdown vraagt om een fun moment met elkaar als dank voor de inzet en loyaliteit in deze bijzondere tijd. 

Hoe kun je het anders doen, dat jouw collega’s of relaties het de tijd waard vinden om na een werkweek beeldbellen nog een keer achter de pc te kruipen? 

Door deze sessies nu eens echt super interactief te maken met ruimte voor plezier. Met veel afwisseling, gelijkwaardige inbreng voor iedereen, met gebruik van tools en voorzien van technieken om de tijdsbeleving van deelnemers positief te beïnvloeden. Ervaar zelf dat 2,5 uur online heel snel kan gaan.

Praktische zaken

Woensdag 10 juni van 9.30 tot 12.00 uur gaan Ruben Klerkx en Suzan Vink met jou aan de slag om alle vooroordelen en frustraties over virtual workshops overboord te gooien. Unfuck virtual workshops. 

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen slechts 55,-
Heb je eerder aan een online event van ons deelgenomen dan geldt voor jou het pay-what-you-like principe (je mag zelf achteraf bepalen wat je de workshop waard vond en dit via een open tikkie betalen). Wees er snel bij, we werken met een beperkt aantal deelnemers en de pay-what-you-like actie geldt tot 25 mei. Daarna werken we met een vaste entreeprijs.

Wat anderen van de workshop vonden

Linda Hofman, Lecturer @ Fontys Hogescholen

Dit was de leukste online bijeenkomst die ik heb meegemaakt. Zo veel geleerd. Mijn zin om digitaal les te geven was tot het nulpunt gedaald omdat ik interactie miste en ik wist niet hoe ik dat in mijn sessies zou kunnen verwerken. Nu wel! Nu heb ik weer zin in lesgeven.

Ay Mey Lie, owner @ Studio Aprili

Hulde voor de goeie sfeer, veel vertrouwen en openheid, hulde voor creëren van die ‘safe space’ om te leren onder een nieuwe groep mensen. Jouw energie en open houding zijn aanstekelijk en deelnemers gaan met je mee. Dat is een mooi voorbeeld voor anderen om zo te kunnen leiden.

Pauline Sterenborg, PBS Advies

Dankjewel Ruben! Het was waardevol, leerzaam en de interactieve opzet versterkte het effect maximaal!

70265489_903008030066335_4993313237274460160_o

Doe mee en werk aan je facilitatie skills!

Ervaar direct zelf hoe interactief een online sessie met een grote groep kan zijn. We werken in het programma Zoom met een beperkt aantal deelnemers. Wees er dus op tijd bij.
Deze workshop wordt gehost o.b.v. een pay-what-you-like principe. Achteraf mag je zelf bepalen wat je voor deze workshop wilt geven.

Schrijf je nu in, en zet die frustraties om in een feestje!

Houd rekening met anderen en houd geen plek bezet als je niet zeker bent van je deelname. Doe je mee? Reserveer dan 2,5 uur van je tijd en schrijf je snel in.
Na inschrijving ontvang je een mail met alle informatie en inloggegevens.
* Door je in te schrijven ontvang je ook ons maandelijkse inspiratiemagazine Idee.