+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Wat ga jij doen?

Supergoed dat jij ook jouw interacties opnieuw gaat vormgeven. Dat gaat helemaal goed komen met dit Liberating Structures e-book. Het e-book wordt op dit moment naar je inbox verzonden…

We hebben hard gewerkt aan de vertaling van deze geweldige methode. De grootste credits gaan natuurlijk uit naar de oorspronkelijke bedenkers Henri Lipmanowicz en Keith McCandless. Awesome heroes!

Wil jij wat terug doen voor dit gave e-book? Dat kan op 2 manieren:
1. Doe een vrijwillige bijdrage via onderstaande link (met dit geld organiseren wij weer leuke Liberating Structures events)
2. Probeer een of meerdere Liberating Structures uit en laat ons weten hoe je het hebt ervaren. Wat werd er mogelijk gemaakt? Wat leverde het op? Deel het op social media en tag the Creators Company. Echt doen he?! Als je stiekem al weet dat je die ervaring toch niet gaat delen mag je natuurlijk ook direct op de bijdrage-knop klikken šŸ˜‰

Veel probeerplezier en mooie interacties gewenst!

Haal meer uit je ideeƫn!

Het zit allemaal al in je. Die geweldige ideeƫn, jouw vermogen om te creƫren, jouw eigenheid. Soms wat dieper verstopt dan je lief is. Selfdiscovery of zelfonderzoek maken wij leuk en behapbaar door kleine stapjes, tips en verhalen. De kern: leer interacties te onderzoeken. Interacties met anderen en de interactie met jezelf.

Laat je inspireren in de wekelijkse Selfdisco mails. Resultaat? Je zult meer creƫren en meer creatief zelfvertrouwen kweken. Door het spelen en oefenen met de tools en tips leer je om jezelf en de mensen om je heen te activeren.

puntjes deco