06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Alle structures incl. uitleg en handige tips als professioneel E-book?

puntjes deco

Liberating Structures

Ontketen Innovatie en Samenwerking

Liberating Structures bieden een revolutionaire oplossing voor samenwerking in groepen. Liberating Structures zijn bedacht en ontwikkeld door Henri Lipmanowicz en Keith McCandless. De reeks microstructuren (33 op dit moment) gebruiken een handvol eenvoudige principes om iedereen aan te moedigen en te betrekken - ongeacht de grootte van de groep - om op de top van hun creativiteit en intelligentie te werken.

puntjes deco
puntjes deco

Start direct en simpel met Liberating Structures

Iedere Liberating Structure houdt zich aan een reeks principes en ontwerpelementen. Deze zijn eenvoudig te leren. Je hebt geen certificaten, beoordelingen of uitgebreide training nodig. Iedereen kan Liberating Structures gebruiken met wat oefening en hulp van anderen uit de groeiende gemeenschap van mensen die deze regelmatig toepassen.

In dit e-book willen wij je kennis laten maken met alle 33 interactiepatronen (structures) die ons in de afgelopen jaren enorm hebben geholpen om groepen vooruit te helpen. Het zijn allemaal werk- vormen die je direct zelf kunt uitvoeren in jouw eigen praktijk (ongeacht je eigen ervaring met het begeleiden van groepen). Oefen ze en ervaar de opbrengsten.

Wij leerden deze interactiepatronen van Keith McCandless en Henri Lipmanowicz, die het volledig aanmoedigen dat wij ze hebben vertaald naar het Nederlands. Naast Henri en Keith zijn er nog veel meer LS-Maestro’s en fans die samenkomen in een steeds groter groeiende gemeenschap waarin men elkaar gigantisch goed helpt. Je aansluiten bij deze gemeenschap is absoluut een aanrader.

Alle structures incl. uitleg en handige tips als professioneel E-book?

liberating structures e-book