06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Alle structures incl. uitleg en handige tips als professioneel E-book?

puntjes deco

Liberating Structures

Ontketen Innovatie en Samenwerking

Liberating Structures zijn een verzameling van interactiepatronen die het mogelijk maken iedereen te betrekken binnen groepen - van introverten tot extraverten en van leiders tot volgers - ongeacht de grootte van de groep. Bekijk en download hieronder direct alle 33 Liberating Structures in het Nederlands, inclusief duidelijke uitleg met visuals. Ervaar zelf hoe simpel en snel deze revolutionaire oplossing voor samenwerking in groepen werkt. Onderaan de pagina lees je meer over hoe Liberating Structures werken en hoe je nog meer kunt leren over Liberating Structures.

puntjes deco
puntjes deco

Start direct en simpel met Liberating Structures

Iedere Liberating Structure houdt zich aan een reeks principes en ontwerpelementen. Deze zijn eenvoudig te leren. Je hebt geen certificaten, beoordelingen of uitgebreide training nodig. Iedereen kan Liberating Structures gebruiken met wat oefening en hulp van anderen uit de groeiende gemeenschap van mensen die deze regelmatig toepassen.

Op deze website en in het gratis e-book delen wij alle 33 interactiepatronen (structures) die ons en de groepen met wie we werken al jaren helpen om meer mensen te betrekken in het vormgeven van hun veranderingen. Het zijn allemaal ‘werkvormen’ die je direct zelf kunt uitvoeren in jouw eigen praktijk (ongeacht je eigen ervaring met het begeleiden van groepen). Oefen ze en ervaar de opbrengsten.

Collega's meenemen in de toekomstvisie van onderwijs m.b.v. Liberating Structures
Liberating Structures

Wij leerden deze interactiepatronen van de bedenkers Keith McCandless en Henri Lipmanowicz. Samen met hen hebben we een officiële vertaling naar het Nederlands gemaakt. Sinds jaren is dit dé plek voor Nederlandse Liberating Structures hulp. Sinds december 2021 is er ook onze officiële vertaling van het boek ‘The Surprising Power Of Liberating Structures’. Heb je vragen over Liberating Structures of de toepassing ervan? Stuur ons gerust een mail 👍🏽

Samen verder oefenen met Liberating Structures

Je leert Liberating Structures het beste door ze toe te passen. De meeste Structures zijn zoals gezegd makkelijk, na 1x doornemen, toe te passen. Tegelijkertijd blijkt uit de wereldwijde Liberating Structures Practitioners gemeenschap dat het samen oefenen en uitpluizen van de Structures een enorme boost geeft aan de kennis, creativiteit en het zelfvertrouwen om Liberating Structures toe te passen. In elke situatie.

Daarom zijn er in samenwerking met Henri & Keith speciale Immersion Workshops ontwikkelt waarin je in twee dagen wordt ‘ondergedompeld’ in de wereld van Liberating Structures en oefent met meer dan de helft van alle structures. Wil je zo’n 2-daagse Immersion Workshop volgen? Bekijk dan snel onze agenda om te zien wanneer de volgende Nederlandstalige Liberating Structures Immersion Workshop plaatsvindt.

NIEUW: Leer en ervaar de essentie van Liberating Structures in een halve dag

In deze online Liberating Structures workshop duiken we in de werking van deze methode en leer je de belangrijkste Structures kennen

Pssst….
Wist je dat je bij al onze Liberating Structures workshops het boek ‘De indrukwekkende kracht van Bevrijdende Structuren’ en een superhandig werkboek ontvangt? 

Alle structures incl. uitleg en handige tips als professioneel E-book?

liberating structures e-book