+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

We spreken elkaar snel!

Wat leuk dat we binnenkort met elkaar bellen. Dank je voor het inplannen van die belafspraak. Ik ben heel benieuwd naar jou en jouw ideeën.

Waarom een call inplannen op deze manier?

Ik wil zoveel mogelijk ideeën waarmaken! Ik wil creëren en mooie/leuke dingen doen. En dat gun ik jou ook!

Het grootste gedeelte van mijn tijd besteed ik aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Dat doe ik in trainingen en programma’s en met onze Creators Community. Door maar een beperkt gedeelte van mijn agenda te blokken voor afspraken (live en dan alleen met écht lekkere koffie of thee of telefonisch) kan ik full pull werken aan mijn missie: Mensen helpen zichzelf te leren kennen en zichzelf te laten zien om zo meer van hun ideeën gedaan te krijgen 👏🏽

En waarom maar zo’n korte call?

Ik geloof dat het belangrijk is om altijd te starten met een duidelijk doel voor ogen. Door concreet te zijn in wat we van elkaar verwachten kunnen we onze tijd zo nuttig en aangenaam mogelijk gebruiken. In een half uur kunnen we superveel bespreken. Geloof me maar! En als we beide vinden dat we na 30 minuten nog niet uitgesproken zijn, plannen we gewoon een nieuwe afspraak in ✌🏽

Wil je ook meegroeien? Meld je dan aan voor de Creators Community 👇🏽

Tot snel en maak die ideeën waar!

Haal meer uit je ideeën!

Het zit allemaal al in je. Die geweldige ideeën, jouw vermogen om te creëren, jouw eigenheid. Soms wat dieper verstopt dan je lief is. Selfdiscovery of zelfonderzoek maken wij leuk en behapbaar door kleine stapjes, tips en verhalen. De kern: leer interacties te onderzoeken. Interacties met anderen en de interactie met jezelf.

Laat je inspireren in de wekelijkse Selfdisco mails. Resultaat? Je zult meer creëren en meer creatief zelfvertrouwen kweken. Door het spelen en oefenen met de tools en tips leer je om jezelf en de mensen om je heen te activeren.

puntjes deco