+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Wat goed dat je hier bent!

Dat je hier bent beland betekent dat jouw organisatie in jou gelooft en je samen met mij een cadeau wil geven. Een cadeau ter waarde van 1476,- euro!
👇🏽Bekijk gauw de video hieronder om te zien hoe je dit cadeau kunt ontvangen. 👇🏽

Even geen zin in een video?

Hoe we verandering fun én functioneel maken

In de meer dan 1100 trainingen, programma’s en trajecten over ontwikkeling en verandering die wij verzorgden, kwamen we er al snel achter dat elke verandering in essentie draait om een persoonlijke verandering. Om menselijk gedrag. Niet om een zakelijke, organisatieverandering maar om persoonlijke ontwikkeling dus.

Met deze ervaringen en uit alle opleidingen en cursussen die we zelf volgden, trokken we de volgende conclusie:

Bij persoonlijke ontwikkeling worden 3 fundamentele ontwikkel-fouten gemaakt:

  1. Je ontwikkelt niet voor jezelf (zonder dat je het door hebt leid je het leven van een ander)
  2. De methodes die je gebruikt zijn niet persoonlijk (je doet aan algemene ontwikkeling die niet volledig op jou is afgestemd)
  3. Je dóet en creëert te weinig en moet alles alleen uitvinden (het draait te veel om ratio en rede en te weinig om implementatie en actie)

Wij geloven dat je het zelf kunt én dat je het niet alleen hoeft te doen.

Ervaar zelf hoe persoonlijke ontwikkeling anders kan

Laat je vooral niets vertellen. Ervaar zélf hoe persoonlijke ontwikkeling ook anders kan. Dat het leuk, zinvol en persoonlijk kan zijn. Dat is ons cadeau aan jou! Hoppa! 🙌🏽

Je krijgt een jaar lidmaatschap op onze Creators Community waarin we maandelijks samenwerken in de co-creatie workshops, je aan de slag kunt met DIY-workshops (om zelf te faciliteren binnen jouw organisatie of team) en we superveel tools, tips en ervaringen delen.

Creators community

Dit cadeau en deze code is top-secret en alleen voor jou en jouw collega’s bedoeld als dank voor jullie vertrouwen en inzet de afgelopen tijd.
Stuur de link naar deze pagina en de kortingscode gerust door naar je collega’s, maar alsjeblieft niet naar anderen buiten jullie team.

De kortingscode verloopt op 15 januari 2022. Meld je dus snel aan om jouw cadeau te ontvangen.

Met deze speciale kortingscode ontvang je gratis een jaarlidmaatschap van de Creators Community.

GO-CO-CREATE#21@NU

Vul de code in bij je bestelling en de korting wordt gelijk verrekend. Je betaalt alleen 1 euro administratie-, of eigenlijk koffiekosten😉. Daarvoor krijg je 1476 euro aan waarde terug 💪🏽

Plaats het product Creators Community in je mandje en rond je bestelling af 👍🏽

puntjes deco