+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

De beste Faciliteertips

Wat vet dat je interesse hebt in de tips en inzichten over faciliteren in deze tijd. En faciliteren in de toekomst. Hier vind je het verslag van de Online Facilitators Mastermind terug. Ga er maar even goed voor zitten want het zit boordevol informatie.

We kwamen met 10 super ervaren facilitators bij elkaar om onze ideeen en inzichten uit te wisselen. Verwacht geen kant en klare oplossingen. Dit document is puur bedoeld om je te inspireren. Zodat jij op jouw manier chocola kunt maken van jouw faciliteerpraktijk.

Wil je in de toekomst meer faciliteertips ontvangen en op de hoogte blijven wat deze super experts aan inzichten en ervaringen opdoen?

👇🏽Laat dan hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte👇🏽

Vormgevers van verandering

Dat zijn zij die kunnen faciliteren.

Faciliteren = interacties vormgeven = verandering. Maak die belangrijke, mooie, moeilijke gesprekken mogelijk. Leer van elkaar en van andere ervaren facilitators.

Nóg meer inspiratie en jezelf ontwikkelen in onze Selfdisco! 🎉

Selfdisco. Wekelijkse tips, tools en inspiratie om jezelf (en anderen) beter te leren kennen, jezelf meer te laten zien en effectiever te communiceren.

Laat je inspireren in de wekelijkse Selfdisco mails. Resultaat? Je zult meer creëren en meer creatief zelfvertrouwen kweken. Door het spelen en oefenen met de tools en tips leer je om jezelf en de mensen om je heen te activeren.