+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

NOOS #02 Koningsdag Editie
27 april 13:00-16:30

Hoe kunnen we in deze coronatijden juist meer connectie creëren en kennis met elkaar delen? Kom naar de 2e editie van NOOS en verklein de fysieke afstand door digitaal samen te komen en te delen.

Andere jaren kon je met Koningsdag door de stad struinen langs verschillende kraampjes en kleedjes, of spelletjes doen in het park, naar muziek luisteren of op jacht naar dat ene missende verhaal in je verzameling. Dit jaar zitten we noodgedwongen binnen. Gelukkig weten wij dat we al deze leuke Koningsdag-activiteiten ook online kunnen doen. Hoe dan? We organiseren een Online Open Space.

De hele middag kun je in en uit wandelen en diverse workshops, verhalen, optredens en meer activiteiten volgen. De deelnemers maken zelf met elkaar het programma en jij kiest waar je heen wilt. Net als in het eggie dus.

Welke spots kun je (online) bezoeken:

  • De Koningsbar
  • Het speelpark
  • Het kampvuur
  • De debatzaal
  • En nog veel meer plekken die we zelf creëren.
Koningsdag

Organisatie: Nancy Beers, Jordann Gross & Ruben Klerkx

Geef je nu op en doe mee op 27 april!

* Door je in te schrijven ontvang je ook ons maandelijkse inspiratiemagazine Idee.

Wat is een Online Open Space?

Uitleg door Jordann Gross van The Serious Gamers

  • Hybrid Space i.p.v. Open Space: Eerste stukje gaat over wat voor aanpassingen we met NOOS (Nederlandse Online Open Space) hebben gemaakt aan het originele Opens Space Techniques format.
  • Open Space Technique (OST) uitgelegd: vanaf 02:00 min start de uitleg over de achtergrond en het gedachtegoed van Open Spaces.
  • Four Principles en Law of 2 Feet: Ook wel de Law of Mobility of de Law of 2 Clicks genoemd: Bij een Open Space zijn er een aantal afspraken die worden gemaakt om optimale vrijheid, zelforganisatie en autonomie te bewerkstelligen. Vanaf 03:12 min leggen we de 4 principes en de Law of 2 Feet uit.
  • Verschillende realisaties in een Open Space: Iedereen kan een Open Space op zijn eigen manier beleven. Er zijn een aantal types te onderscheiden die worden toegelicht vanaf 09:47 min.
  • Templates en Tools: In deze video spreken we over een Marktplaats document. Het template van dit Marktplaats document vind je boven deze video.

Schrijf je nu in, en beleef jouw Koningsdag digitaal!

Houd rekening met anderen en houd geen plek bezet als je niet zeker bent van je deelname. Doe je mee? Reserveer dan de tijd in je agenda (13:00-16:30) en schrijf je snel in.
Na inschrijving ontvang je een mail met alle informatie en inloggegevens.
* Door je in te schrijven ontvang je ook ons maandelijkse inspiratiemagazine Idee.