+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
The creators company

Volledige uitleg opzetten Online Open Space

  • Organiseer zelf ook een online Open Space! Ik leg je stap voor stap uit hoe wij de eerste NOOS (Nederlandse Online Open Space) hebben opgezet.
  • Tools voor een online Open Space: Ik laat je zien welke tools we hebben gebruikt en HOE je ze zelf ook kunt gebruiken. Vrijwel alle tools zijn gratis te gebruiken.
  • Templates om zelf een online Open Space op te zetten: Behalve de instructievideo vind je hieronder ook het template dat wij hebben gebruikt als verzamelplaats voor alle deelnemers en sessies.
  • BONUS: Open Space uitleg. Wil je weten hoe een Open Space werkt? Hieronder vind je een bonusvideo met uitleg over wat OS is, wat de Four OS Principles zijn en wat de Law of Mobility is.
  • En dan is het aan jou! Na het kijken van de instructievideo ben je klaar om je eigen online Open Space op te zetten. Wanneer start jij met deze manier van online kennis delen en inspireren?

Wil je zelf ook experimenteren met een online Open Space? Bekijk dan hier de instructievideo en ontvang alle templates om je eigen online Open Space op te zetten!

Wil jij jouw interacties verbeteren?

Plan een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin we kijken hoe we jouw conversaties, meetings of events kunnen verbeteren.