+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

organisatie ontwikkeling

Werk aan persoonlijke transformaties binnen jullie organisatie. Benut de collectieve intelligentie en ervaring van jullie team. Leer luisteren naar anderen en vergroot het empathisch en creatieve vermogen.

Onze zeer ervaren facilitators helpen organisaties met transformerende programma’s, workshops, teamsessies, keynotes en als dagvoorzitter. Bekijk hieronder alle mogelijkheden👇🏽

interactieve inspiratiesessie

Wil je een stevige shot inspiratie die direct wordt omgezet in actie? Boek dan een van onze inspiratiesessies. Al onze sessies zijn super interactief en duren 60 tot 90 minuten. Iedereen komt in beweging en gaat zelf aan de slag. De sessies zijn online-first ontwikkeld én ook live op locatie mogelijk.

Collectieve Creativiteit benutten
In deze workshop leer je hoe je groepsdynamiek vóór je kan laten werken in plaats van tegen je. Je doet dat door te ervaren wat Collectieve Creativiteit is en hoe je die Collectieve Creativiteit kunt inzetten en verbeteren door te werken aan jullie conversaties.

Unf*ck Virtual Meetings
Zet samen met je collega’s jullie frustraties over (online) meetings om in een feestje. Je ervaart dat meetings (of ze nou van achter een scherm zijn of live) niet zo geestdodend, energievretend en tijdsverspillend hoeven te zijn. En je oefent direct met andere vormen van overleg waarbij iedereen wordt betrokken, gehoord en geactiveerd.

#conversatie #actie

training Liberating Structures

Maak kennis met een van de krachtigste tools voor verandering: Liberating Structures! Wij mochten deze methode naar het Nederlands vertalen. En we delen die methode vol handige werkvormen graag met je. Zoals je inmiddels van ons gewend bent; gratis. Of met een beetje extra hulp van een van onze facilitators.

Iedereen doet mee en iedereen kan het leren.

Liberating Structures zijn een verzameling van makkelijk te gebruiken werkvormen (interactiepatronen) die het mogelijk maken iedereen te betrekken binnen groepen – van introverten tot extraverten en van leiders tot volgers – ongeacht de grootte van de groep. Ze bieden een revolutionaire oplossing voor samenwerking en zelfontdekking in groepen.

Wil je jouw medewerkers op een leuke en laagdrempelige manier laten kennismaken met Liberating Structures? Boek dan een van de Liberating Structures trainingen bij dé Liberating Structures professionals van Nederland!

maatwerk programma’s

Zoveel teamtrajecten of organisatieprogramma’s mislukken. In het begin wordt er door een groot gedeelte van de groep nog wel enthousiast gereageerd, maar wanneer iedereen de volgende dag verder gaat met het dagelijkse werk komt er toch weer vrij weinig van al die mooie ideeën. Wat er mist is actie, interactie en commitment! Wat er mist is dat er blijvende resultaten worden opgeleverd. Dat iedereen wordt gehoord en op een eigen manier kan bijdragen aan het grotere geheel.

Hoe fijn zou het zijn als dit keer wél iedereen mee beweegt, zelfs die eeuwige criticasters.

Hoe je iedereen kunt activeren, inspireren en motiveren om échte verandering te brengen? Om het gedrag van mensen te beïnvloeden kun je simpel beginnen met het veranderen van jullie gesprekken. Bel of mail ons om te bespreken hoe we samen een maatwerk programma kunnen ontwerpen

Samen aan de slag?