+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

persoonlijke ontwikkeling leuk en toegankelijk gemaakt

Het merendeel van onze tijd besteden we aan onze eigen creaties: waardevolle content en tools die we gratis aanbieden. Omdat we vinden dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bekijk hieronder op wat voor verschillende manieren we je kunnen helpen, inspireren en activeren om werk te maken van je ideeën 👇🏽

#conversatiedesign

Liberating Structures

Boost je creatiekracht en je creatieve vermogen om zo meer met je ideeën te doen. Oefen met het veranderen van je conversaties om zo te werken aan je relaties en je situaties.

Maak gratis een account aan voor je eigen persoonlijke ontwikkelomgeving en krijg onbeperkt toegang tot al onze tools, werkvormen, templates en whitepapers.

Begin direct met onze favoriete tool Liberating Structures en verbeter je conversaties door iedereen te betrekken en te activeren 💪🏽

#luistergenot

Creators Podcast 🎧

Een podcast over hoe we onze dromen, doelen en ideeën kunnen realiseren door meer te creëren. Hoe we in actie kunnen komen om onze invloed, inkomen en impact te vergroten. Met elke maand een nieuwe, inspirerende gast.

Enkele van de gasten die je in eerdere afleveringen terug kunt luisteren zijn: Wouter de Jong, Jan van Setten, Niels Oosthoek, Arie Boomsma, Giel Beelen en Ali B.

Volg de Creators Podcast en ontvang als bonus elke week een nieuwe Selfdisco snack. In deze korte afleveringen (5-10 minuten) werk je op een leuke manier aan jezelf en je doelen 💪🏽

#co-elevatie

the Playground

Wil je next level gaan? Sluit je aan bij de Playground en slinger jouw ideeën de wereld in. Samen met de andere members steken we maandelijks de koppen bij elkaar om nóg beter te worden. Leer, experimenteer, lach, probeer, faal en ontdek.

In een veilige omgeving experimenten en ervaren we, waarbij we elkaar horen, zien en respecteren. Want zeg nu zelf, iedereen heeft toch hetzelfde doel; We willen allemaal goed zijn in wat we doen en groeien, persoonlijk én zakelijk. Creatief denken is creatief doen, dus hop-hop aan de slag! Alle theorieën die we bedenken testen we meteen uit. Zo maken we die moeilijke eerste stap een stuk eenvoudiger. 

Samen waardevolle ideeën genereren?