06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

zoveel ontwikkel-mogelijkheden…

Naast onze workshops en programma’s besteden we het meest van onze tijd aan onze eigen creaties: Gratis content, omdat we vinden dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bekijk hieronder op wat voor verschillende manieren we je kunnen helpen, inspireren en activeren om je dromen te realiseren 👇🏽

meer innovatie & samenwerking

Maak kennis met onze meest krachtige tool: Liberating Structures! Wij mochten deze methode naar het Nederlands vertalen. En we delen die methode vol handige werkvormen graag met je. Alles is open source beschikbaar.

Liberating Structures zijn een verzameling van interactiepatronen die het mogelijk maken iedereen te betrekken binnen groepen – van introverten tot extraverten en van leiders tot volgers – ongeacht de grootte van de groep. Ze bieden een revolutionaire oplossing voor samenwerking en zelfontdekking in groepen.

zelfontwikkeling als een feestje

Het zit allemaal al in je. Die geweldige ideeën, jouw vermogen om te creëren, jouw eigenheid. Soms wat dieper verstopt dan je lief is. Selfdiscovery of zelfonderzoek maken wij leuk en behapbaar door kleine stapjes, tips en inspiratie. De kern: leer interacties te onderzoeken. Interacties met anderen en de interactie met jezelf.

Laat je inspireren in de wekelijkse Selfdisco mails. Resultaat? Je zult meer creëren en meer creatief zelfvertrouwen kweken. Door het spelen en oefenen met de vragen, uitdagingen en tips leer je om jezelf en de mensen om je heen te activeren.

Creators Podcast 🎧

Een podcast over hoe we onze dromen, doelen en ideeën kunnen realiseren door meer te creëren. Hoe we in actie kunnen komen om onze invloed, inkomen en impact te vergroten. Met elke maand een nieuwe, inspirerende gast.

Enkele van de gasten die je in eerdere afleveringen terug kunt luisteren zijn: Wouter de Jong, Jan van Setten, Niels Oosthoek, Arie Boomsma, Giel Beelen en Ali B.

Volg de Creators Podcast en ontvang als bonus elke week een nieuwe Selfdisco snack. In deze korte afleveringen (5-10 minuten) werk je op een leuke manier aan jezelf en je doelen 💪🏽

blogs, tools en meer inspiratie

Boost je creatiekracht en je creatieve vermogen om zo meer met je ideeën te doen. Krijg tips om je conversaties te verbeteren om zo te werken aan je relaties. We hebben al onze blogs, artikelen, audio’s en en video’s voor je verzameld op één pagina.

Bekijk de free content en zet de tips en tools direct in. Want we zeggen niet voor niets: “Kennis is geen macht, kennis delen is pas macht en toegepaste kennis is pas échte kracht” 💪🏽

#zelfontwikkeling

Creators Community

Wil je next level gaan? Sluit je aan bij de Creators Community en slinger jouw ideeën de wereld in. Samen met de andere members steken we maandelijks de koppen bij elkaar om nóg beter te worden. Leer, experimenteer, lach, probeer, faal en ontdek.

In een veilige omgeving experimenten en ervaren we, waarbij we elkaar horen, zien en respecteren. Want zeg nu zelf: iedereen heeft toch hetzelfde doel? We willen allemaal goed zijn in wat we doen en groeien, persoonlijk én zakelijk. Creatief denken is creatief doen, dus hop-hop aan de slag! Alle theorieën die we bedenken testen we meteen uit. Zo maken we die moeilijke eerste stap een stuk eenvoudiger. Tijdelijk volledig online.

Samen waardevolle ideeën genereren?

Ruben Klerkx