+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Ruben Klerkx

Conversation Designer, Facilitator & Practitioner of Engagement & Interaction

Foto van Ruben Klerkx

🔥 Yes! Ik ben op een missie om zoveel mogelijk mensen te activeren en ondersteunen om hun doelen, dromen en ideeën waar te maken. Zelfontdekking en zelfontwikkeling is voor iedereen! Iedereen kan het verschil maken, voor zichzelf én anderen. Ongeacht je huidige situatie, sociale afkomst of opleiding. Daar maak ik me hard voor. 🙌🏽

🎯 WAAROM IK DOE WAT IK DOE:
In actie komen en het ‘gewoon’ doen is misschien wel het beste én lastigste advies om uit te voeren. Toch zit de magie in deze actie. Door jezelf te laten zien en voorbij je eigen gedachtes en gevoelens te bewegen maak je gebruik van de belangrijkste menselijke eigenschap: creatie.
Ik ben een expert in creëren. Het realiseren van nieuwe ideeën en initiatieven gaat me gemakkelijk af. Deels omdat het in me zit en deels omdat ik het heb geleerd. En ik leer jou ook graag meer te creëren.

⚙️ HOE IK DAT DOE:
Ik help je het speelveld op te stappen en een actieve speler te worden in je eigen leven. Zweverig? Nee joh, absoluut niet! Daar ben ik niet van. Keiharde actie en niet langs de zijlijn blijven staan om commentaar te geven. Die zuurheid zien we al genoeg en die helpt je niet verder.
Op een interactieve en speelse wijze brengen we de kennis en kunde van groepen en teams naar boven. Ik doe dat door het faciliteren van groepsprocessen waarbij we werken aan waardevolle interacties, betekenisvolle acties en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

De belangrijkste principes waarmee ik werk, de 3C’s:
👉🏽 CREATIVITEIT: We benutten maar een fractie van onze mogelijkheden. Het creatieve potentieel in mensen en organisaties activeren en optimaal benutten is de start van iedere verandering.
👉🏽 CO-CREATIE: Ik geloof sterk in de collectieve kracht, intelligentie en creativiteit van groepen mensen. Met elkaar bereik je meer. Daarom werk ik altijd aan zelfontdekking in groepsverband.
👉🏽 CONVERSATIE DESIGN: Ons leven is opgebouwd uit conversaties en interacties. Met onszelf en met anderen. Door te werken aan betere, effectievere, inspirerende conversaties kun je je eigen verandering vormgeven.

🧰 WAT IK DAN DOE:
► Inspiratie, tips en tool delen in onze wekelijkse Selfdisco (vrije toegang!)
► Ondernemende professionals bij elkaar brengen in de Creators Community: dé speelplaats waar je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en interacties (met anderen en jezelf):
Programma’s en workshops (online en offline) om veranderingen vorm te geven:
► Incompany workshops om complexe problemen op te lossen en innovatieve ideeën te realiseren door samenwerkingen te optimaliseren. Bel of mail me voor de mogelijkheden.

🤣 Plezier hebben en houden in wat je doet vind ik belangrijk. Iedereen kan zichzelf en anderen verbazen. Als je durft te laten zien wie je bent en van daaruit buiten de lijntjes durft te kleuren kun je echt veel bereiken.

Some of my interests and skills:
Human Interaction Designer | Empowering people by engaging and involving everyone | Facilitator & Moderator using Liberating Structures, LEGO Serious Play, Systemic coaching, Critical Thinking, Deep Democracy, Sociocratie 3.0 & Serious Games