06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Ruben Klerkx

Change Director, Trainer, Facilitator & Moderator

Foto van Ruben Klerkx

► Ik geloof sterk in de collectieve kracht en het zelforganiserende vermogen van groepen mensen. Dagelijks bewijzen we dat verschillende mensen samen meer bereiken dan losse individuen. Ik help organisaties om complexe problemen op te lossen en innovatieve ideeën te realiseren door samenwerkingen te optimaliseren. Op een interactieve en speelse wijze brengen we de kennis en kunde van groepen en teams naar boven. Ik doe dat door het faciliteren van groepsprocessen waarbij we werken aan waardevolle interacties, betekenisvolle acties en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

► Creativiteit is de belangrijkste eigenschap van de mens. Ik help om dit creatieve potentieel in organisaties te activeren en optimaal te benutten en ik help mensen en organisaties om in actie te komen. Het motiveren/inspireren van mensen en het activeren van ideeën en concepten is waar ik gelukkig van word en wat ik gelukkig dagelijks kan doen.

► Tijdens onze programma’s en workshops gaan persoonlijke ontwikkeling en groei altijd gepaard met leren en plezier. Verandering in organisaties begint voor mij altijd bij verandering van gedrag. Het blijft niet bij ideeën alleen, we komen in actie. “Gewoon doen” werkt daarbij het beste. Denk je dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan? Laten we samen het tegendeel bewijzen.

► Plezier hebben en houden in wat je doet vind ik belangrijk. Iedereen kan zichzelf en anderen verbazen. Als je durft te laten zien wie je bent en van daaruit buiten de lijntjes durft te kleuren kun je echt veel bereiken.