+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Suzan Vink

Dagvoorzitter, Facilitator, Trainer

Foto van Suzan Vink

Wil jij ook gewoon bijzonder maken? 

Ik ben Suzan Vink en ik maak graag zaken die gewoon zijn voor de één, bijzonder voor de ander. En dit doe ik voor jou als dagvoorzitter en facilitator.

Open, energiek en toegankelijk, daar herken je mij aan op het podium en voor de groep. Daarnaast zijn mijn motto ‘Maak gewoon Bijzonder’ en mijn passie voor gastvrijheid de rode draad in mijn werk. Alles vanuit de gedachte om jou en je collega’s of gasten een goed gevoel te geven bij hetgeen wat jullie doen, met wie jullie zijn en waar jullie zijn. 

Als ik sta voor mijn motto ‘Maak gewoon bijzonder’, dan mag je van mij ook verwachten dat ik je prikkel om van traditionele interactievormen in events of trainingen af te wijken. Zonder het doel van de bijeenkomst uit het oog te verliezen zoeken we gezamenlijk naar antwoorden op vragen zoals “Hoe activeer je het publiek, hoe kunnen gasten zelf hun kennis inzetten en hoe voorkom je dat de vorm de inhoud van de boodschap overschaduwt?”. De antwoorden hierop zijn nuttig om te komen tot minder conventionele vormen en om de boodschap doeltreffend over te brengen. 

Samen maken we gewone interactie in jouw bijeenkomst weer bijzonder.