+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Ik geef 5x dit boek weg 👇🏽

Flow – Psychologie van de optimale ervaring
Door: Mihaly Csikszentmihalyi (ja die overal bekende én onuitspreekbare naam 😉)

Wist je dat de basis van al mijn workshops en trainingen is gebouwd op het FLOW-PRINCIPE?: De perfecte balans tussen ervaring en uitdaging bereiken om zo de collectieve intelligentie en creativiteit van de groep te benutten. Deelnemers laten vergeten dat ze aan het leren zijn en persoonlijke groei als vanzelfsprekend maken.

Flow werd al in 1990 geschreven en is na 30 jaar nog steeds actueel en effectief. Dat is een van de redenen dat het houden van flow in je online sessies de rode draad in mijn nieuwe LEERGANG ONLINE FACILITEREN is.

Deze methode heeft mij zoveel geleerd en gebracht dat ik deze kennis wil doorgeven. Aan jou!

🎉Daarom geef ik dit boek 5x weg
Hoe? Met een ‘ouderwetse’ loting. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort maandag 9 november of je hebt gewonnen.

Ps. Wil jij ook leren hoe je jouw deelnemers voortdurend in een FLOW state of mind brengt en houdt? Stuur me dan een berichtje zodat ik je meer info over de LEERGANG ONLINE FACILITEREN kan sturen 👍🏽

FLow - boek

* Door je in te schrijven ontvang je ook mijn wekelijkse ‘Selfdisco’ inspiratiemails.