+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

Groot(s) denken en je dromen najagen

JA! Het kan… Je kunt meer bereiken dan je durft te dromen. Je kunt je dromen najagen én daar geld mee verdienen. Heel veel geld verdienen door je eigen pad te volgen. Is dat niet stiekem de de natte droom van ons allemaal?

Er zijn maar weinig mensen die volledig hun eigen pad volgen en hun dromen najagen. Er zijn nog minder mensen die uit durven spreken dat ze veel geld willen verdienen. En de mensen die beiden doen zijn op een paar handen te tellen. Hoeveel mensen ken jij die én hun droom najagen én daar veel geld mee verdienen? En daar ook nog open over zijn?

In dit artikel delen we een DIY Workshop die je helpt om grootser te denken én meer gedaan te krijgen. Er staat een inspirerende aflevering van de Creators Podcast voor je klaar waarin we spreken met miljoenenondernemer Simone Levie en we hebben weer een prikkelende Selfdisco vraag en actie voor je.

Je dromen najagen én veel geld verdienen

Soms lijkt het wel alsof er een vies geurtje hangt rond het verdienen van veel geld. Alsof we het onszelf en anderen niet gunnen om veel geld te verdienen. Laat staan dat we hardop durven uit te spreken dat we rijk willen worden met onze passie. Of komt dat omdat we het niet geloven? Of dat we bang zijn? Blijft het bij dromen? Of maak jij werk van je ideeën en dromen?

Over het vinden van je eigen pad en daar big business van maken had Ruben een geweldig gesprek met Simone Levie (online ondernemer met miljoenenomzet) in Creators Podcast aflevering #27. Je kunt de podcast hieronder terugluisteren👇🏽

Simone Levie – expert in online ondernemerschap

Simone Levie is succesvol online ondernemer. Zij laat zien dat spiritualiteit en BIG BUSINESS doen hand in hand gaan.

Simone is een ondernemer met een levensmissie om vrouwen te empoweren. Ze is de bedenker van de MPOP Business School, Transformatieschool, Dreamleader Academy en vele andere online programma’s. Ze schreef de bestseller ‘Start Before You’re Ready’ en ze is inspirerend spreker en organisator van grote business events.  

Simone’s allergrootste passie is om ondernemers te helpen om veel meer geld te verdienen. Op een nieuwe manier passend bij deze nieuwe tijd.

Over het vinden van je pad en het volgen van je dromen…

Als het zover is wéét je het gewoon. Als je op jouw pad zit, voel je dat alles klopt. Als je nog niet jouw pad volgt herken je het misschien wel dat je soms zo’n minuscuul zeurend gevoel kan ervaren. Dat het, bij sommige dingen die je doet, nét niet lekker voelt. Dat je twijfelt.

Vaak uit die twijfel zich in fysieke signalen. Hoofdpijn, buikpijn, steken. De signalen kunnen heel verschillend zijn. Een ding is zeker; als je op dat pad door blijft gaan zullen de signalen sterker worden. Je fysieke signalen kunnen dan klachten worden. 

Dat wil je niet!

Zelfonderzoek doen om je pad te vinden

Als je op jouw pad zit (op weg naar jouw droom) voel en weet je het gewoon. Zo kwam Simone Levie in 2012 na haar eerste zwangerschap in een postnatale depressie en begon ze aan een ‘soul search’ zoals ze dat zelf noemt waarin ze veel coaching-trajecten en cursussen volgde. Ze las ook voor een tweede keer het boek ‘The 4-hour Workweek’ van Timothy Ferris wat haar weer anders naar online ondernemen deed kijken. Dit boek is inmiddels een klassieker te noemen en een echte aanrader

Toen ze ook de energie in haar toenmalige bedrijf kwijt was en de schulden zich opstapelden zag Simone in 2013 een training van Marie Forleo langskomen. De training kostte ruim 2000 dollar en hoewel Simone helemaal geen geld had wist ze dat ze dit moest doen.

Soms voel je gewoon dat je keuzes moet maken die je niet kunt uitleggen aan anderen.

Stiekem betaalde ze de training met haar creditcard (haar partner Matthijs wist nergens van). Hierover zegt Simone: “Soms voel je gewoon dat je keuzes moet maken die je niet kunt uitleggen aan anderen. Eerst doen zorgt ervoor dat je gaat snappen waarom je het doet (of deed). Sommige keuzes kun je nog niet aan jezelf uitleggen. Soms is het nodig om keuzes voor jezelf te houden om je niet van je pad af te laten brengen. Juist je geliefden kunnen dat heel goed doen.’

Simone gelooft dat je een individueel persoon bent en jij bent de enige die kan weten en voelen wat de juiste keuzes zijn. Het is jammer dat we deze keuzes zo vaak door anderen laten mede bepalen.

Start before you’re ready

De zin “Start before you’re ready” van Marie Forleo resoneerde enorm bij Simone. Het werd haar motto en in 2019 zelfs de titel van haar boek. Maar op dat moment in 2013, realiseerde Simone zich dat zij het technische internet-meisje was dat anderen kon leren om online programma’s te maken. Dat was haar ommezwaai. Haar inzicht.

Simone draaide in een paar dagen de eerste editie van MPOP in elkaar (‘Maak Prachtige Online Programmas’, het programma dat Ruben ook volgde). Voor ze het wist verkocht ze haar eerste programmaplekken volledig uit en was het succes geboren. Van schulden ging ze ineens naar een omzet van boven de ton.

Volg je pad en niet dat van een ander

Het is belangrijk om je eigen pad te vinden en dat op jouw eigen manier te doen. We kijken veel te vaak naar anderen, wat zijn hebben en de manieren waarop zij handelen. Simone Levie ziet dat ook. Nu ze succesvol is proberen heel veel mensen haar en haar werkwijze na te doen. En dat is zonde. Wat er mist in de businesswereld is creativiteit.

Mensen richten zich te veel op de methodes, systemen en de standaard funnels. Over dit funneldenken (en vooral de allergie daarvoor) had Ruben ook een heel interessant gesprek met Saakje Bakker in aflevering 19# van de Creators Podcast. Het is een van de best beluisterde afleveringen van vorig jaar.

Beluister de hele podcastaflevering met Simone Levie

Voor nog veel meer inspiratie en tips luister je het volledige gesprek tussen Ruben en Simone Levie terug in jouw favoriete podcast-app:

Selfdisco – zelfonderzoek & oefeningen

In onze Selfdisco prikkelen we je elke maand met een vraag die je jezelf kunt stellen en dagen we je uit met een actie om jezelf beter te leren kennen, jezelf meer te laten zien én meer werk te maken van je ideeën. Word een levenskunstenaar en dans mee in onze Selfdisco!

Ontdek belemmerende overtuigingen bij jezelf

In gesprek met Simone Levie kwam naar boven dat iedereen altijd belemmerende overtuigingen heeft. Voor je ontwikkeling werkt er niks zo krachtig als het ontdekken van jouw persoonlijke, belemmerende overtuigingen. Om die vervolgens compleet te kunnen ‘vernietigen’ en veranderen.

Je hebt altijd wel iets waarvoor je bang bent om te verliezen. Bij de eerstvolgende belangrijke keuze of voor een droom die je wilt najagen, stel jezelf dan deze vraag:

Welke dingen ben ik bang om te verliezen als ik hiervoor ga?

En een bijpassende uitdaging om die belemmerende overtuigingen het park uit te slaan: 

Schrijf al die dingen uit waar je bang voor bent om te verliezen als je voor deze keuze of droom gaat.
  1. Maak er echt een groot scenario van en schrijf alle mogelijkheden uit.
  2. Kijk vervolgens hoe realistisch deze gedachten zijn.
  3. Zet ook aan de andere kant neer wat er kan gebeuren als je wél die stap neemt of die droom volgt.

Door dit op te schrijven worden je keuzes veel helderder. Je gaat inzien dat hetgeen je opschrijft dat je zou kunnen verliezen grote bullshit is tegenover wat je kunt winnen. Het helpt je om een winnaarsmentaliteit te kweken.

Grootser denken én meer gedaan krijgen

Wat zou er gebeuren wanneer je je werkelijke, grootse dromen ontdekt? En waarmaakt wat er voorbij beperkende gevoelens en emoties mogelijk is.

Wat kan er gebeuren als je in contact komt met je diepere verlangens? Waartoe ben je in staat als je de grootste gedachte over jezelf begint te geloven?

Leer te putten uit een andere bron van motivatie en ervaar de drijvende kracht die hier schuilt. En als je die onuitgesproken grote dromen hebt gevonden komt het er op aan… hoe ga je die dromen waarmaken… Daar werk je aan in deze DIY Workshop.

samen, zelf doen

Een complete workshop die je alleen óf samen met anderen kunt uitvoeren. Getest en gevalideerd in onze praktijk en met de members van de Creators Community. Voor maar 17 euro ontvang je een complete video-instructie en duidelijk pdf-stappenplan om deze workshop zelf uit te voeren. Als member van de Creators Community kun je zelfs kosteloos gebruik maken van alle DIY workshops die we in onze online ontwikkelomgeving hebben verzameld.

Je bent geweldig! Daar moet je iets mee doen! 🎊

Wil je meer doen met dit soort onderwerpen en zelfontwikkeling weer echt leuk én persoonlijk maken? Schrijf je dan gratis in voor onze free tools & downloads aan de zijkant van deze pagina.

Zo krijg je direct toegang tot ons online platform met al onze tools, e-boeken, whitepapers e.a. geweldige downloads. Je ontvangt dan ook automatisch elke maand onze Selfdisco mail zodat je direct op de hoogte blijft van nieuwe inspiratie en activatie om alles uit je dromen, doelen en ideeën te halen. We kijken er nu al naar uit meer van jou te zien 🙌🏽

En als je écht werk wilt maken van je dromen, doelen en ideeën, meld je dan aan voor de Creators Community. Tot snel!

Nog meer inspiratie:

free tools

We creëren graag mooie, handige en leuke tools die je helpen om jezelf te leren kennen, jezelf te ontwikkelen en jezelf te laten zien. Hier krijg je onbeperkt toegang tot al onze tools, e-boeken, whitepapers e.a. downloads.
Bekijk
icoon Artikel Lees dit artikel
stop met presentaties Iedereen kent ze wel; van die saaie, ellenlange presentaties. Moeheid of verveling ligt eerder op de loer...
icoon Artikel Lees dit artikel
Oefening die je dag en je leven verandert Herkenbaar? Dat je van alles wilt doen op één dag. En aan...
icoon Artikel Lees dit artikel
9 tips om te leren plannen Als ondernemer overstroom ik soms van de ideeën en de bijbehorende taken. Zoveel dat...