+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

Hardlopen; een goed voornemen voor 2021?

Hardlopen vond ik altijd heerlijk. Lekker vroeg op. Het huis uitlopen en meteen gaan! In zon en in regen. In licht of donker. Mijn hogere doel was de marathon van New York. Ik ben blijven steken bij de Dam tot Damloop.  

 

De in 2013 geplaatste titanium cage in mijn onderrug gooide roet in het eten. Nu het beter met me gaat, blijft het idee van een marathon in New York door mijn hoofd spoken. Hoe verstandig is dat? Ach, zijn we op de wereld om verstandig te zijn? Gaat het lukken? Als je het niet probeert, weet je het niet.

Afgelopen week heb ik een klein rondje door het Vondelpark gelopen. Beetje hardlopen van boom naar boom maar ook tussendoor wandelen. Gewoon, om dat gevoel te krijgen. Ja, ik kan het! Ja, het lukt! Het gaat een lange voorbereiding worden. Toch zet ik 7 november 2021 in mijn agenda. New York; here I come!

Hier een paar nummers die mij en jou bij het hardlopen motiveren. 

Good Morning – Kanye West

Empire State of Mind  – JAY-Z

Girl On Fire – Alicia Keys

Runnin’ – The Pharcycle

My Adidas – Run-DMC

Disco Inferno – 50 Cent

This Is How We Do It – Montell Jordan

Yeah – Usher

Movin’ Different – Wale

Fitness – Lizzo

She Wants To Move – N.E.R.D.

Move Ya Body – Nina Sky

Jump – Kris Kross

Van onze columnist DJ Je Moeder

Iedere maand delen onze columnisten hun ervaringen, tips en passie om je te inspireren en helpen meer te creëren en meer met je ideeën te doen.

Esther Goedvolk is columnist voor the Creators Company. In de 80’er jaren was Esther DJ en nu weer. Haar artiestennaam is DJ Je Moeder.

In 2013 zat Esther in een rolstoel maar na een lange revalidatie staat ze weer op haar eigen benen en huppelt en danst ze in ’t rond. Esther vindt het belangrijk om te bewegen en ze raad iedereen aan om dat te doen op haar lekkere mixes. Muziek maakt Esther blij en het is haar passie.

Luister meer mixes van Esther via haar Mixcloud pagina

Ook leuk.

icoon Artikel Lees dit artikel
stop met presentaties Iedereen kent ze wel; van die saaie, ellenlange presentaties. Moeheid of verveling ligt eerder op de loer...
icoon Podcast Luister deze podcast
Groot(s) denken en je dromen najagen JA! Het kan... Je kunt meer bereiken dan je durft te dromen. Je kunt...
icoon Artikel Lees dit artikel
Oefening die je dag en je leven verandert Herkenbaar? Dat je van alles wilt doen op één dag. En aan...