+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

‘verbinding met de missie en visie’ (LS Playground Inspiratie Workshop)

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
17
Get started

verbinding met de missie en visie

Voor de betrokkenheid en bevlogenheid binnen een organisatie werkt het geweldig als iedereen kan en mag meedenken over waar de organisatie voor staat en voor gaat. Er worden al steeds vaker missie- en visietrajecten ingericht waarbij iedereen mag meedenken. Liberating Structures zijn hier ideaal voor.

  • Maar wat nou als de missie en visie al ‘vast’ staan maar niet voldoende leven binnen de organisatie?
  • Wat nou als het niet nodig is om een nieuwe missie en visie te formuleren?
  • Wat als de bestaande missie en visie niet worden uitgedragen?

Als bovenstaande aan de hand is zul je vast herkennen dat er een gevoel van onrust binnen de organisatie is. Iedereen lijkt maar wat te doen. Het is geen geheel. Soms kan het zelfs voelen alsof je actief wordt tegengewerkt.

Het verloop binnen je organisatie kan ook groot zijn hierdoor. Mensen voelen zich niet echt verbonden met de organisatie. Of ze voelen zich meer verbonden met elkaar dan met de team- en organisatiedoelen (groepjesvorming of zelfs eilandvorming).

Allemaal signalen dat er geen verbinding wordt ervaren met de missie en visie van de organisatie.

Speciaal voor dit soort situaties ontwikkelde we een workshop om met elkaar die verbinding weer tot stand te brengen. Met elkaar die verbinding met de missie en visie van jullie organisatie te onderzoeken en versterken.

Wat kun je verwachten:

  • Een speciaal ontworpen ‘string’ van meerdere Liberating Structures waarbij ‘Panarchy’ en ‘Ecocycle Planning’ de basis vormen.
  • Aan de hand van een echte casus onderzoeken we hoe de verschillende afdelingen, mensen en doelen met elkaar verbonden zijn, interacteren en zich ontwikkelen.
  • Op speelse en inzichtelijke wijze analyseren we wat er op verschillende niveaus gebeurt en wat we kunnen doen om vooruitgang en innovatie te stimuleren.
  • Naderhand kun je deze casus gebruiken om te vertalen en toe te passen in je eigen situatie of voor jouw eigen opdrachtgevers.

Klik hieronder op ‘Course Inhoud’ om naar de opname en de pdf te gaan 👇🏽