NEW 22 april 2020
#corona#Co-creatie#Innovatie#ideation#Ondernemen#Realiseren#Probleemoplossend vermogen#Business#Ideeën#Overtuigen#Mindset Shift#Think Different#Creativity#Thinking#Mindset#Creativemindset
Podcast: Het effect van corona op onze creativiteit
icoon Podcast Luister deze podcast
+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Extreme tijden vergen extreme creativiteit

Als er een ding is dat de corona-crisis ons heeft geleerd, is het wel dat je niet alles kunt plannen. Plotselinge veranderingen doen een beroep op je creatieve mindset en je verandervermogen. Als je investeert in je creatieve denkvermogen loop je voorop in een wereld die continu en razendsnel verandert.

Dat bracht ons (Janneke Meijers en Ruben Klerkx) ertoe om nu eindelijk eens al onze kennis en ervaring met creatieve veranderprocessen te bundelen in een online crash course. Binnenkort kun jij je deze skills eigen maken en je creatieve denkvermogen door het dak laten gaan.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de Crash Course Creative Thinking. Schrijf je hier in als je een bericht wilt ontvangen wanneer de crash course live gaat. Je ontvangt dan ook een early adopters aanbod met een dikke korting!

* Door je in te schrijven ontvang je ook ons maandelijkse inspiratiemagazine Idee.

Wat je leert en oefent in de Crash Course Creative Thinking

We geloven enorm in ervarend leren. De beste tricks en tools die wij in de afgelopen jaren hebben geleerd en getest ga jij zelf ervaren.

Creative Mindset

Het geheim van de high performing creative thinker ligt in de mindset. Klotsende oksels en confronterende ongemakkelijkheid gegarandeerd. Immense groei ook.

Creative Skill Building

Creatief denken is een vaardigheid die iedereen bezit maar die je moet trainen om het verschil te maken. Leer hoe je je creatieve vermogen direct een boost geeft.

Habitat

Jouw omgeving bepaalt voor een groot gedeelte je succes (en je falen). Ervaar hoe kleine aanpassingen aan je omgeving van grote impact zijn op je creativiteit.

Motivation

Hoe en waar begin je? En hoe houd je het vol? Leer hoe je van je zojuist verworven creatieve skills jouw nieuwe way of life maakt.

Totale waarde

Deze course bevat tools, tricks en oefeningen die uit en te na getest en bewezen zijn ter waarde van 350 euro. De course wordt aangeboden voor 79 euro en tijdelijk exclusief voor de early adopters voor maar 49 euro. Wees er dus snel bij!

Laat nu je gegevens achter en ontvang als eerste het early adopters aanbod

Zodra de crash course live gaat ontvang je een mail met meer info en inschrijvingsmogelijkheden. Totdat je ingaat op dat aanbod zit je nergens aan vast.
* Door je in te schrijven ontvang je ook ons maandelijkse inspiratiemagazine Idee.