NEW 22 april 2020
#corona#Co-creatie#Innovatie#ideation#Ondernemen#Realiseren#Probleemoplossend vermogen#Business#Ideeën#Overtuigen#Mindset Shift#Think Different#Creativity#Thinking#Mindset#Creativemindset
Podcast: Het effect van corona op onze creativiteit
icoon Podcast Luister deze podcast
+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

Podcast: Het effect van corona op onze creativiteit

Werken aan je creatieve mindset en vaardigheden wordt vaak gezien als een leuk extraatje. Een nice-to-have. We hebben het dan over onze flexibiliteit en ons vermogen om met onverwachte situaties om te gaan. De corona-crisis is zo’n onverwachte situatie in het kwadraat. Damn, tot de tiende macht kunnen we wel zeggen.

In deze aflevering onderzoeken we samen met Janneke Meijers, Robin Breedveld en Arjen Ulrich wat het effect van corona op onze creativiteit is.

Janneke Meijers is een expert op het gebied van creativiteit en creatieve mindset. Ze is groot voorstander van het aangaan en omarmen van ongemak. Als creativiteitstrainer én gewoon als mens probeert ze telkens weer nieuwe dingen uit om te ervaren wat dat met haar doet. Die ervaringen deelt ze dan weer met haar cursisten.

Robin Breedveld is gespecialiseerd in het maken van krachtige bedrijfsvideo’s. Hij weet als geen ander om (zakelijke) onderwerpen creatief in beeld te brengen en deze beelden te laten werken voor je bedrijf.

Arjen Ulrich is professioneel freelancer en COO van de start-up Versa. Met zijn originele, eigen kijk helpt hij mensen om alternatieve paden te vinden om zelf hun weg naar vrijheid en zelfexpressie te vinden.

Meer en betere ideeën genereren. Ideeën tastbaar maken zodat je ze kunt delen. Geld verdienen met je ideeën. Je ideeën daadwerkelijk realiseren.

Het zijn enkele resultaten die je kunt bereiken door the Creators Podcast te volgen. Een podcast vol tips, inspiratie en motivatie om meer met je ideeën te doen. Wij geloven dat de wereld er mooier en beter uit ziet als iedereen zijn creërend vermogen zou omarmen en inzetten. Iedereen bezit dit vermogen tot creatie. Het zit altijd al in ons. Wie creëert en waarde toevoegt zorgt voor innovatie. Eigenlijk creëren we altijd al als mens. Creatie zit in kleine dingen zoals het krijgen van ideeën, dat doet iedereen. Maar veel te veel waardevolle ideeën blijven onbenut. Dat moet toch anders kunnen!

Om het je makkelijker te maken kun je onze podcast volgen via jouw favoriete podcast-kanaal. Druk even op VOLG (het hartje of link-icoontje van Spotify) en je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen te zien als die live gaan. Of schrijf je in voor ons online magazine Idee. Dan blijf je ook op de hoogte van alle waardevolle tips en inspiratie die we voor jou maken.

icoon Artikel Lees dit artikel
stop met presentaties Iedereen kent ze wel; van die saaie, ellenlange presentaties. Moeheid of verveling ligt eerder op de loer...
icoon Podcast Luister deze podcast
Meer verbinding in je interacties In dit artikel duiken we dieper in het maken van verbinding. We doen dat langs...
icoon Artikel Lees dit artikel
Oefening die je dag en je leven verandert Herkenbaar? Dat je van alles wilt doen op één dag. En aan...