+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

Podcast: Overwin spreekangst met Pieter Frijters

In het lijstje van onze grootste angsten staat spreekangst in de top-3. Kun je dat niet geloven? Of vind je dat juist heel herkenbaar? In ieder geval krijgen we er allemaal steeds meer mee te maken. Of het nou gaat om het vertellen van jouw verhaal voor een groep vrienden of het delen van een nieuw idee voor je collega’s. Je komt sneller op dat podium te staan dan je zou denken.

Samen met presentatietrainer Pieter Frijters van Spreek.nl spreek ik over spreken, hoe hij zelf van zijn eigen spreekangst afkwam en uiteindelijk spreektrainer werd. We hebben het over wat spreekangst is, hoe het ontstaat en vooral: hoe je er van af komt als je er last van hebt.

Wist je dat iedereen wordt geboren met spreekangst? Geen wonder dat we spreken in het openbaar zo lastig vinden. Deze podcastaflevering zit stampvol waardevolle tips om makkelijker en beter te leren spreken. Ook voor als je géén spreekangst hebt.

Pieter Frijters in the Creators Podcast

Pieter Frijters is presentatietrainer, coach en eigenaar van spreek.nl waarmee hij marktleider is op het gebied van presentatietrainingen en het oplossen van spreekangst.

Pieter bekijkt spreekangst vanuit de universele aspecten van angsten. Met een van zijn andere bedrijven mindtuning helpt hij mensen van hun grootste angsten af. Vaak al in 1 sessie. Hoe hij deze techniek toepast om van je spreekangst af te komen hoor je in deze aflevering.

Spreek.nl , marktleider in presentatietrainingen

Meer dan 28.000 mensen volgden al een training bij Spreek.nl om beter te spreken. 

Al meer dan 2 decennia traint en coacht Pieter groepen en individuen in presenteren met impact. Contact maken, emotioneren en beïnvloeden staan centraal. Spreekangst oplossen is een ingebouwd mechanisme in alle coachings en trainingen. Zo ook presenteren met minder voorbereiding en spreken uit de losse pols.

Inmiddels zijn de presentatietrainingen van Spreek.nl een begrip in Nederland en mogen ze de top van het Nederlandse bedrijfsleven tot hun klantenkring rekenen. Zo prijkt Freek Vonk als een trotse pauw op hun website.

Meer en betere ideeën genereren. Ideeën tastbaar maken zodat je ze kunt delen. Geld verdienen met je ideeën. Je ideeën daadwerkelijk realiseren.

Het zijn enkele resultaten die je kunt bereiken door the Creators Podcast te volgen. Een podcast vol tips, inspiratie en motivatie om meer met je ideeën te doen. Wij geloven dat de wereld er mooier en beter uit ziet als iedereen zijn creërend vermogen zou omarmen en inzetten. Iedereen bezit dit vermogen tot creatie. Het zit altijd al in ons. Wie creëert en waarde toevoegt zorgt voor innovatie. Eigenlijk creëren we altijd al als mens. Creatie zit in kleine dingen zoals het krijgen van ideeën, dat doet iedereen. Maar veel te veel waardevolle ideeën blijven onbenut. Dat moet toch anders kunnen!

Om het je makkelijker te maken kun je onze podcast volgen via jouw favoriete podcast-kanaal. Druk even op VOLG (het hartje of link-icoontje van Spotify) en je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen te zien als die live gaan. Of schrijf je in voor ons online magazine Idee. Dan blijf je ook op de hoogte van alle waardevolle tips en inspiratie die we voor jou maken.

icoon Artikel Lees dit artikel
stop met presentaties Iedereen kent ze wel; van die saaie, ellenlange presentaties. Moeheid of verveling ligt eerder op de loer...
icoon Podcast Luister deze podcast
Groot(s) denken en je dromen najagen JA! Het kan... Je kunt meer bereiken dan je durft te dromen. Je kunt...
icoon Artikel Lees dit artikel
Oefening die je dag en je leven verandert Herkenbaar? Dat je van alles wilt doen op één dag. En aan...