+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Jubileumsessie Liberating Structures
27 juni 20:00-21:30

Het is 10 jaar geleden dat het boek ‘The Surprising Power of Liberating Structures’ uitkwam. In 2014 voltooide de auteurs Henri Lipmanowicz en Keith McCandless dit werk na jaren veldonderzoek. De frustratie van slaapverwekkende vergaderingen, oeverloze powerpoints, gespannen verhoudingen en gesprekken die nergens over gingen binnen teams en organisaties, maakte dat Henri en Keith naar een alternatief op zoek gingen.

Henri en Keith ontwikkelde een methode met meer dan 30 werkvormen die de traditionele manier van samenwerken op z’n kop zette. Liberating Structures bleken van grote invloed te zijn op de manier waarop we samenkomen en overleggen. De verhalen van mensen wiens werk- en privéleven volledig veranderden zijn eindeloos.

Nu, 10 jaar na het uitkomen van hun boek, vieren we graag met Henri & Keith dit jubileumfeestje. Ben jij er ook bij? Dan kijken we samen met elkaar naar de historie, het heden en de toekomst van Liberating Structures.

Schrijf je nu gratis in voor deze Zoomsessie!

* Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met de Zoomlink voor deze online sessie.

bookcover the surprising power of Liberating Structures

Voor wie is deze jubileumsessie?

Enige kennis van en ervaring met Liberating Structures is handig. Je kunt al kennis en ervaring hebben opgebouwd doordat je:

  • de werkvorm 1-2-4-All of een andere structure ervaren hebt en gelijk enthousiast werd over het participatieve karakter van deze vorm
  • zelf al sessies of bijeenkomsten faciliteert met Liberating Structures
  • het boek ’The Surprising Power of Liberating Structures’ of de nederlandse vertaling ervan hebt gelezen
  • het e-werkboek met alle 33 Liberating Structures eerder hebt gedownload
  • een Liberating Structures workshop of training hebt gevolgd

Dit is géén training

In deze sessie gaan we niet uitleggen of verklaren hoe Liberating Structures werken. We gaan ervan uit dat je zelf al hebt ervaren dat Liberating Structures werken en we gebruiken onze tijd met Henri en Keith zorgvuldig om met hen te onderzoeken waar Liberating Structures vandaan kwamen (en waarom), wat er tegenwoordig mee gedaan wordt (wat de toepassingsmogelijkheden zijn) en waar er nog kansen en ontwikkelmogelijkheden liggen (wat er nog niet mee gedaan wordt).

Engelstalig

Deze jubileumsessie is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse gebruikersgemeenschap. Nodig gerust andere mensen uit voor wie dit interessant kan zijn. Let wel op: aangezien Henri en Keith geen nederlands spreken zal de sessie in het Engels plaatsvinden. Eventuele subsessies in break-out-rooms kunnen natuurlijk prima in het Nederlands plaatsvinden.

Tools en Technieken

We houden het lekker simpel. We gebruiken geen andere tools dan Zoom. Voor de beste ervaring download je Zoom op je device en log je in vanaf een desktop of laptop. Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt en op een rustige plek zit waar je makkelijk je camera en microfoon kan inschakelen wanneer dat nodig is.

liberating-structures-logo-green

Wil je ook meer halen uit Liberating Structures?

Download dan nu het e-werkboek, doe mee met de Liberating Structures basisworkshop of ga een stap verder door mee te doen met de Liberating Structures verdiepingsworkshop

Schrijf je nu in voor deze jubileumsessie met de bedenkers van Liberating Structures

Houd rekening met je eigen tijd en die van anderen; houd geen plek bezet als je niet zeker bent van je deelname. Doe je mee? Blokkeer dan 19:45-21:45 in je agenda en schrijf je snel in.

* Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met de Zoomlink voor deze online sessie.