06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
decoratie afbeelding
The creators company

vormgevers
van verandering

Elke interactie zet verandering in gang. De interactie met jezelf, de interactie met je omgeving en de interactie met de mensen die zich binnen die omgeving bewegen. Het is de kunst die interacties zo vorm te geven dat de veranderingen die daaruit voortvloeien, gunstig voor jou uitpakken. Als vormgevers van verandering houden we ons daarom bezig met interactie. We proberen ‘t te begrijpen, ermee te spelen, het te verbeteren, het zo vorm te geven dat je je hele leven verandert. We bedenken, ontwikkelen en realiseren grote dromen, doelen en ideeën.

Bedenken

The creators company

Ontwikkelen

The creators company

Realiseren

hoe wij werken?

We vormen een actieve en creatieve club gericht op persoonlijke ontwikkeling. Vanuit Leiden reizen en Zoomen onze trainers en facilitators de hele wereld over. Onze expertise: Het faciliteren van LIVE (online en offline) groepsinteracties en sessies.

We zijn op een missie om alle medelanders te activeren en ondersteunen om hun dromen, doelen en ideeën waar te maken.
En met alle, bedoelen we ook echt ALLE mensen in ons mooie landje, ongeacht hun huidige situatie, sociale afkomst of opleiding. Zelfontdekking en zelfontwikkeling is voor iedereen! 🙌🏽

onze stijl?

Onze favoriete methodes waar we mee werken 👇🏽

Vergis je niet; als we het hebben over interacties gaan we niet alleen maar praten. Er wordt al te veel gepraat zonder actie. We hebben daarom altijd actiegerichte conversaties. We gaan eerst doen, creëren, komen in actie en daar reflecteren we op. Zo voorkomen we dat het gesprek als barrière gebruikt wordt om daadwerkelijk iets te realiseren.

zinvol ontwikkelen

focus: zorg dat je weet waar je het écht voor doet

Het is gebleken dat ontwikkeling beter en langer beklijft wanneer je weet waar je het allemaal voor doet. Wanneer je weet wat jouw dromen en grote doelen zijn kun je makkelijker bepalen (en voelen) wat je moet doen om die doelen te bereiken. We helpen mensen (individueel of in teams) om de regie en controle over hun eigen werk en hun leven weer terug te pakken. Als jij kunt doen waar jij helemaal enthousiast van wordt én het helpt anderen, heb je goud in handen.

spelen en leren in de praktijk

start: wat je leert wordt pas écht waardevol als je het in de praktijk toepast

Wij hebben gezien bij de meer dan 10.000 mensen die we begeleid hebben dat je je sneller ontwikkelt wanneer je zo snel mogelijk in praktijksituaties komt om daar te oefenen. Tegelijkertijd zitten veel mensen in een omgeving waar ze niet vrij kunnen oefenen, experimenteren of fouten maken. Er wordt een vorm van ‘onveiligheid’ ervaren. Er is geen speelruimte. Daarom beginnen wij altijd met het bouwen van een veilige speelomgeving.

samen zelfonderzoek beoefenen

volhard: zelfontwikkeling is niet ‘solo’, het is ‘sociaal’

Hoe we ons gedragen, hoe we groeien en hoe we onszelf soms klein houden zie je het beste in interactie met anderen. We zorgen dat je beweegt van praten over gedrag naar het tonen van dat gedrag. Door ook geregeld de tijd te nemen om een stapje terug te doen en te kijken wat er tussen anderen gebeurt kun je nog een level hoger komen. Je ziet anderen, hun gedrag en hun interacties. Niet om te kunnen oordelen maar om die oordelen te onderzoeken en je zelfonderzoek te starten.

Is het werkelijk zo?

…dat je samen verder komt? Dat je meer bereikt?

Als je het goed aanpakt wel, maar het is niet makkelijk. In een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn kun je van elkaars ideeën leren, erop voortbouwen en ze verbeteren. Om die veilige omgeving te creëren zul je moeten oefenen met luisteren naar elkaar. Je zult je oordelen moeten onderzoeken en je empathisch vermogen moeten vergroten.

Haak aan bij onze Creators Community waarin we lachen, experimenteren, proberen, falen en vooral: jouw ideeën de wereld in slingeren.

Leuk om kennis te maken!