06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
decoratie afbeelding
puntjes

Vormgevers
van verandering

Elke interactie zet verandering in gang. De interactie met jezelf, de interactie met je omgeving en de interactie met de mensen die zich binnen die omgeving bewegen. Het is de kunst die interacties zo vorm te geven dat de veranderingen die daaruit voortvloeien, gunstig voor jou uitpakken. Als vormgevers van verandering houden we ons daarom bezig met interactie. We proberen ‘t te begrijpen, ermee te spelen, het te verbeteren, het zo vorm te geven dat er bijzondere dingen ontstaan. Bijzonder goed samenwerkende teams, bijzonder efficiënte organisaties, bijzonder blije mensen en nog bijzonder veel meer.

Bedenken

Ontwikkelen

Realiseren

Hoe wij werken?

Wij zijn een creatief communicatiebureau gericht op persoonlijke ontwikkeling. Vanuit ons circulaire paviljoen in Leiden reizen en Zoomen onze trainers de hele wereld over. Onze expertise: Het faciliteren van LIVE (online en offline) groepsinteracties en sessies.

We zijn op een missie om alle medelanders te activeren en ondersteunen om hun doelen, dromen en ideeën waar te maken.
En met alle, bedoelen we ook echt ALLE mensen in ons mooie landje, ongeacht hun huidige situatie, sociale afkomst of opleiding. Zelfontdekking en zelfontwikkeling is voor iedereen! 🙌🏽

Onze stijl?

We stimuleren kennisdeling

We geloven in de kennis en kracht van de groep.

Iedereen mag met ons meedoen. Ongeacht hiërarchie of sociale/financiële status. Wanneer we met opdrachtgevers werken doen we dat ook echt samen. Een idee gaat pas leven als je het deelt en er samen aan werkt. We zijn altijd op zoek naar meerwaarde en voegen zelf waarde toe door al onze kennis te delen.

We werken met speelse nieuwsgierigheid

Plezier en een open blik zijn belangrijk voor ons.

Er is nooit maar één juist idee, we zijn altijd op zoek naar die andere ideeën. We zijn avonturiers en proberen graag nieuwe dingen uit, denken in meerdere richtingen tegelijk en spelen met de ‘gekste’ ideeën. We willen continu leren en verbeteren.

We testen onze aannames

Zolang een idee in je hoofd blijft zitten wordt het nooit werkelijkheid.

Al denken we vaak het tegenovergestelde: “Wat ik denk is waar.” Deze impasse kun je maar op 1 manier doorbreken: Je zult je aannames moeten testen. We vragen, bouwen prototypes, onderzoeken en experimenteren.

Is het werkelijk zo?

…dat je samen verder komt? Dat je meer bereikt?

Als je het goed aanpakt wel, maar het is niet makkelijk. In een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn kun je van elkaars ideeën leren, erop voortbouwen en ze verbeteren. Om die veilige omgeving te creëren zul je moeten oefenen met luisteren naar elkaar. Je zult je oordelen moeten onderzoeken en je empathisch vermogen moeten vergroten.

Haak aan bij onze Creators Community waarin we lachen, experimenteren, proberen, falen en vooral: jouw ideeën de wereld in slingeren.

Leuk om kennis te maken!