06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes

Vormgevers
van verandering

Elke interactie zet verandering in gang. De interactie met jezelf, de interactie met je omgeving en de interactie met de mensen die zich binnen die omgeving bewegen. Het is de kunst die interacties zo vorm te geven dat de veranderingen die daaruit voortvloeien, gunstig voor jou uitpakken. Als vormgevers van verandering houden we ons daarom bezig met interactie. We proberen ‘t te begrijpen, ermee te spelen, het te verbeteren, het zo vorm te geven dat er bijzondere dingen ontstaan. Bijzonder goed samenwerkende teams, bijzonder efficiënte organisaties, bijzonder blije mensen, bijzonder verleidelijke designs en campagnes en nog bijzonder veel meer.

Hoe wij werken?

Wij zijn een Creative Agency gevestigd te Leiden. En reizen het hele land door om mensen en organisaties te helpen bij het bedenken, ontwikkelen en realiseren van waardevolle ideeën. Onze stijl?

Robin Breedveld

Videoproducer

Tim Daalderop

Copywriter & Content Strategy

Ruben Klerkx

Change Director, Trainer, Facilitator & Moderator

Laura Jorna

Creative director, Designer

Jean Haasbroek

Fotograaf

Max Brouwer

Change Agent, Facilitator & Scrum Master

Martine Mulder

Web developer

Arjen Ulrich

Corporate Drawing, Trainer

Janneke Meijers

Trainer, Design Thinking, Creative mindset

Tatjana Acimovic

Graphic Designer

Charlotte Tee

Account Manager

We stimuleren kennisdeling

We geloven in de kennis en kracht van de groep.

Iedereen mag met ons meedoen. Wanneer we met opdrachtgevers werken doen we dat ook echt samen. Een idee gaat pas leven als je het deelt en er samen aan werkt. We zijn altijd op zoek naar meerwaarde en voegen zelf waarde toe door al onze kennis te delen.

We werken met speelse nieuwsgierigheid

Plezier en een open blik zijn belangrijk voor ons.

Er is nooit maar één juist idee, we zijn altijd op zoek naar die andere ideeën. We zijn avonturiers en proberen graag nieuwe dingen uit, denken in meerdere richtingen tegelijk en spelen met de ‘gekste’ ideeën. We willen continu leren en verbeteren.

We testen onze aannames

Zolang een idee in je hoofd blijft zitten wordt het nooit werkelijkheid.

Al denken we vaak het tegenovergestelde: “Wat ik denk is waar.” Deze impasse kun je maar op 1 manier doorbreken: Je zult je aannames moeten testen. We vragen, bouwen prototypes, onderzoeken en experimenteren.

Is het werkelijk zo?

…dat je samen verder komt? Dat je meer bereikt?

Als je het goed aanpakt wel, maar het is niet makkelijk. In een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn kun je van elkaars ideeën leren, erop voortbouwen en ze verbeteren. Om die veilige omgeving te creëren zul je moeten oefenen met luisteren naar elkaar. Je zult je oordelen uit moeten stellen en je empathisch vermogen moeten vergroten.

Haak aan bij onze Meetup waarin we lachen, experimenteren, proberen, falen en vooral: jouw ideeën de wereld in slingeren.

Leuk om kennis te maken!