+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

van Keuzestress naar Keuzeproces
24 maart 15:00-17:00

Ben je tussen de 20 en 30 jaar, onlangs afgestudeerd en op zoek naar een baan? Of wil je een switch maken omdat je niet helemaal tevreden bent met je huidige situatie? Geef je dan nu gratis op en leer hoe je meer ruimte en gemak kunt ervaren in je zoektocht.

Afgestudeerd! En dan…?

Vol goede moed ging je na je afstuderen op zoek naar die baan waar jij het verschil zou gaan maken. Waar je jouw talenten in kon zetten. Binnen drie maanden zou je die droombaan wel gevonden hebben. Tussen de vacatures op het web baande jij je een weg. Twee jaar ervaring hier gevraagd, drie jaar ervaring daar gevraagd. Inmiddels ken je vele varianten van ‘hartelijk bedankt, je bent het niet geworden’. En ook de strijd aan gaan met 280 andere kandidaten heb je vol moed (en twijfel) gedaan. 

De een gooit de handdoek in de ring, de ander gaat nog harder lopen om zijn kansen te spreiden. Een levensfase waarin de wereld aan je voeten zou liggen. Wij, Leandra (25) en Renée (25), ervoeren dit echter niet zo. De grote hoeveelheid aan keuze en tijd bleken uitstekende voeding voor (negatieve) stemmen in ons hoofd. 

van Keuzestress naar Keuzeproces met the Creators Company
van Keuzestress naar Keuzeproces

Positiviteit terugvinden

Tijdens onze master aan de Bildung Academie leerden wij de positieve stem weer meer ruimte te geven. Een master waarbij het gaat om flexibel zijn met de omstandigheden en het ongemak omarmen. Waar voorheen de nadruk lag op presteren, ontstond nu de ruimte voor plezier in het proces en experimenteren.

Deze ervaring heeft ons geleerd om te gaan met deze shitty periode en er een positief leerproces van te maken. Een aantal van de tools die wij hebben geleerd willen wij graag met jullie delen. Want al lijkt het misschien soms zo, je bent niet alleen! 

Wat is volgens ons de oplossing?

 • Bespreken van jouw doelen en verwachtingen
 • Leren omgaan met deze verwachtingen
 • Omarmen van ongemakkelijke situaties

Wat kun je na deze workshop?

 • Je weet welke verwachtingen je voor jezelf hebt
 • Herkennen welke verwachting(en), jou juist belemmeren in je zoektocht
 • Je weet hoe het proces van ontwikkeling en keuzes maken werkt
 • Uit je hoofd of gedachten stappen en experimenteren met je verschillende opties
 • Je situatie bespreken met anderen en ruimte maken voor oplossingen
 • Op een ontspannen manier omgaan met ongemak

Hoe ziet dat er concreet uit?

Drie enthousiaste trainers die aandacht hebben voor jouw verhaal en doorvragen! En een gestructureerd programma met daarin:

 • Het bewerkstelligen van stress naar ontspanning en plezier in het keuzeproces
 • (Inter)actie met elkaar middels speelse oefeningen

Vier verwachtingen die wij niet gaan waarmaken: 

 1. Leren solliciteren
 2. Je pad uitstippelen
 3. Zekerheid geven
 4. Advies van een psycholoog

Je weet nu wel dat dit het proberen waard is maar je hebt misschien nog een vraag?  Stuur ons dan gerust een mailtje, we denken graag met je mee.

Doe je mee?

Ben je tussen de 20-30 jaar, net afgestudeerd en opzoek naar een baan of wil je een switch maken omdat je niet helemaal tevreden bent met je huidige situatie? Dan is deze workshop iets voor jou!

Praktische punten:

 • De online workshop is op 24 maart van 15:00 – 17:00 (Zoom)
 • Aanmelden kan via deze pagina*  uiterlijk tot 17 maart
 • De workshop zit vol waarde en bieden we eenmalig gratis aan, omdat we je graag willen helpen ook meer ontspanning en plezier te ervaren in een keuzeproces. 
 • We hebben beperkt plek (max. 12 personen) en werken graag met zeer gemotiveerde mensen. Als je mee wilt doen, stuur ons dan een korte motivatie (max. 100 woorden)

Schrijf je nu in en doe gratis mee!

* Door je in te schrijven ontvang je ook onze wekelijkse Selfdisco mails.

Van Keuzestress naar Keuzeproces

Wat anderen ervan vonden

“Wat een fijne ervaring en een veilige sfeer om mijn gevoelens in te delen.”

– Bildung student Jet

“Open houding, fijne energie, veilige sfeer en goede afwisseling tussen theorie en oefeningen met de groep. Ruben weet er doorheen te breken”

– Bildung student Laura B.

Ik ben Renée Lustermans, 25 jaar oud en sinds september projectmedewerker bij Young Society in Amsterdam. Hiervoor studeerde ik aan de Bildung Academie in Amsterdam. En dat ‘Bildung’ iets met bouwen te maken heeft, klopt! Bouwen aan jezelf en een fijnere leefomgeving voor de mensen om je heen. Dat is wat mijn interesse heeft en waarom ik vorig jaar begon aan een stage bij Young Society. Bij Young wordt er o.a gekeken naar wat mbo-studenten drijft en waarom. Alleen dan kun je iets met plezier en een gezonde dosis enthousiasme doen. Na mijn afstuderen mocht ik twee dagen per week blijven werken bij Young Society!   

Naast werken vind ik vrije tijd ook heel waardevol. Daarin ben ik graag aan het wandelen, fietsen of schilderen. Soms alleen, maar vaak samen met anderen. Ik zet mij graag in voor jong én oud. Zolang ik iemand een lach kan bezorgen, is mijn dag al een stuk beter. 

Renée Lustermans: van Keuzestress naar Keuzeproces

Renée Lustermans – projectmedewerker bij Young Society

Leandra de Sain: van Keuzestress naar Keuzeproces

Leandra de Sain – projectmedewerker en teamcoach bij Ksyos

Ik ben Leandra en 25 jaar en woon in Amsterdam. Op dit moment houd ik me bezig met de persoonlijke ontwikkeling van mijn collega’s en faciliteer ik meetings bij Ksyos, een E-health bedrijf. Hierin komen mijn interesses in persoonlijke ontwikkeling en gezondheid naar voren. Na mijn bachelor gezondheidswetenschappen ben ik de Bildung Academie Master gaan doen. Daar ontdekte ik dat er zoveel meer mogelijk was dan ik in eerste instantie ervoer tijdens mijn bachelor. Dit was voor mij de kans om te ontdekken en uitproberen wat bij mij past samen met anderen. Hier vonden Renée en ik elkaar in onze interesses in persoonlijke ontwikkeling en coaching. Van waaruit deze workshop ook is ontstaan! Hoe ik in de toekomst mijn interesses wil gaan vormgeven is nog in ontwikkeling. In ieder geval ga ik in februari een yoga opleiding starten en hoop ik in de toekomst nog meer de focus op coaching te kunnen leggen.

Zo lees je dus dat ook wij niet op onze eindbestemming zijn, aan het eind van ons pad. Nee juist niet; we hebben leren ont-paden en verwachtingen van onszelf en anderen leren onderscheiden.

🔥 Hey! Ik ben Ruben en ik ben op een missie om zoveel mogelijk mensen te activeren en ondersteunen om hun doelen, dromen en ideeën waar te maken. Zelfontdekking en zelfontwikkeling is voor iedereen! Iedereen kan het verschil maken, voor zichzelf én anderen. Ongeacht je huidige situatie, sociale afkomst of opleiding. Daar maak ik me hard voor. 🙌🏽

🎯 WAAROM IK DOE WAT IK DOE:
In actie komen en het ‘gewoon’ doen is misschien wel het beste én lastigste advies om uit te voeren. Toch zit de magie in deze actie. Door jezelf te laten zien en voorbij je eigen gedachtes en gevoelens te bewegen maak je gebruik van de belangrijkste menselijke eigenschap: creatie.
Ik ben een expert in creëren. Het realiseren van nieuwe ideeën en initiatieven gaat me gemakkelijk af. Deels omdat het in me zit en deels omdat ik het heb geleerd. En ik leer jou ook graag meer te creëren.

⚙️ HOE IK DAT DOE:
Ik help je het speelveld op te stappen en een actieve speler te worden in je eigen leven. Zweverig? Nee joh, absoluut niet! Daar ben ik niet van. Keiharde actie en niet langs de zijlijn blijven staan om commentaar te geven. Die zuurheid zien we al genoeg en die helpt je niet verder.

Wil je meer over mijn werkwijze en die van the Creators Company te weten komen, check dan onze teampagina.

Ruben Klerkx – Createur & Conversation Designer

Afgestudeerd! En dan…?

Ben je tussen de 20 en 30 jaar, onlangs afgestudeerd en op zoek naar een baan? Of wil je een switch maken omdat je niet helemaal tevreden bent met je huidige situatie? Geef je dan nu gratis op en leer hoe je meer ruimte en gemak kunt ervaren in je zoektocht.

Schrijf je nu in en reserveer jouw plek!

Houd rekening met anderen en houd geen plek bezet als je niet zeker bent van je deelname. Doe je mee? Reserveer dan 2 uur van je tijd en schrijf je snel in.
Na inschrijving ontvang je een mail met alle informatie en inloggegevens.
* Door je in te schrijven ontvang je ook de wekelijkse Selfdisco mails van the Creators Company.