+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

Oefening die je dag en je leven verandert

Herkenbaar? Dat je van alles wilt doen op één dag. En aan het einde van de dag blijkt dat het (weer) niet gelukt is? Dat je die dingen die je eigenlijk het liefste wilde doen juist NIET hebt gedaan? Dat je juist met allemaal dingen bezig bent geweest, die ook wel belangrijk waren, maar die niet datgene waren wat je écht wilde doen? Ik heb een truc voor je, zodat je ervoor kan zorgen dat je juist die dingen wél doet.

Ga met mij mee op mijn wandeling in de vlog die ik een aantal jaar geleden maakte of lees verder onder de video.

In de ochtend op pad

Eén ding dat ik zelf graag vaker wilde doen, was een wandeling maken. Zoals je in mijn vlog kunt zien stond ik om half 7 ’s ochtends bij het Valkenburgse Meer. Lekker een wandelingetje maken. En ik doe dat juist in de ochtend, omdat het onderdeel is van die truc. Maar wat is de truc dan?

De truc!

Zorg je dat de écht belangrijke dingen aan het begin van de dag doet. Het is mega simpel, iedereen kan het. Maar je moet dus wel even bereid zijn om wat vroeger op te staan en dan die dingen te doen. En doe het echt ook op die manier!

Sta dus een half uurtje eerder op en doe dan die dingen die jij eigenlijk op die dag had willen doen. Dat zijn de zaken die je je normaal gesproken ook voorneemt te doen, maar aan het einde van de dag dan toch niet lukken. Dat is zonde. Dus sta een half uurtje eerder op en ga ze dan doen!

Wil je graag sporten? Ga lekker in de ochtend sporten. Of wil je net als ik, vaker wandelen om wat meer te bewegen? Dan ga je dat doen. In de ochtend! Wil je het liefste elke dag aan je boek schrijven, maar lukt dat niet? Sta dan een half uurtje eerder op en gebruik dat half uurtje om te schrijven. Het kan voor alles!

Hou het simpel

Maak het vooral niet groter dan het is. Want zelfs dat halve uurtje gaat al bijdragen! En dan merk je dat je aan het einde van de dag lekkerder voelt. Want je hebt iets bereikt! Je kunt dus je dag en je leven veranderen in een half uurtje. Dat is geweldig toch?

Succes! En ik ben benieuwd hoe jouw eerste half uurtje van de dag eruit ziet. Laat het me weten!

icoon Podcast Luister deze podcast
Meer verbinding in je interacties In dit artikel duiken we dieper in het maken van verbinding. We doen dat langs...
icoon Podcast Luister deze podcast
Je verhaal vinden, verwerken en vertellen We schrijven hier enorm vaak over ons motto: ‘Leer jezelf kennen & Laat jezelf...
icoon Podcast Luister deze podcast
Over seks, geheimen, seksverslaving, schaamte en taboes doorbreken Seks! Zo, dat is er alvast uit, dan heb ik nu je...