NEW 18 mei 2020
#Ouderschap#Co-creatie#Innovatie#Ondernemen#Realiseren#Probleemoplossend vermogen#Business#Ideeën#Creativity#Mindset
Podcast: Multitasken in gekke tijden met Suzan Vink
icoon Podcast Luister deze podcast
06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

Podcast: Multitasken in gekke tijden met Suzan Vink

Het is een drukke en gekke tijd. Hoe houd je alle ballen omhoog? Wat doet het thuiswerken en thuisscholen met je creativiteit?

Ik spreek met ondernemer/moeder/partner Suzan Vink-Opstal over hoe we al deze rollen kunnen combineren en hoe we aandacht kunnen houden voor dat wat we belangrijk vinden. Een openhartig gesprek over wat ons wel en niet lukt.

The creators company - Suzan Vink

Suzan Vink maakt graag zaken die gewoon zijn voor de één, bijzonder voor de ander. Gewone dagelijkse zaken voor een ander – persoons- en momentafhankelijk – bijzonder maken is een gegarandeerde contactverbeteraar.

Naast haar onderneming runt Suzan samen met haar man Ramon ook een huishouden met twee kinderen; Jasper en Judith. Ik spreek Suzan over hoe zij haar werk en haar gezinsleven combineert én ook nog creatief blijft. Zij was al gewend om thuis te werken maar nu doet de rest van haar gezin dat ook.

Maak gewoon bijzonder

Het motto van Suzan Vink is ‘maak gewoon bijzonder’. Dit motto is ontstaan in de zoektocht naar de motivatie van de gast om gastvrij ontvangen te willen worden. Het gaat bij gastvrijheid niet altijd om het overtreffen van verwachtingen en de wauw-factor bereiken. Gastvrijheid zit juist in aandacht geven aan de alledaagse dingen. Voor jou zijn die gewoon, maar voor de gast kunnen die bijzonder (leuk, frustrerend, formeel of onbekend) zijn. Door daar aandacht aan te besteden, maak je pas echt het verschil bij de ander. Maak gewoon bijzonder!

Suzan inspireert en helpt je als:

  • Trainer en workshopbegeleider voor gastvrijheid in het bedrijfsleven
  • Dagvoorzitter/ Moderator
  • Facilitator (online en offline)
  • Presentator (podium en camera)

Meer en betere ideeën genereren. Ideeën tastbaar maken zodat je ze kunt delen. Geld verdienen met je ideeën. Je ideeën daadwerkelijk realiseren.

Het zijn enkele resultaten die je kunt bereiken door the Creators Podcast te volgen. Een podcast vol tips, inspiratie en motivatie om meer met je ideeën te doen. Wij geloven dat de wereld er mooier en beter uit ziet als iedereen zijn creërend vermogen zou omarmen en inzetten. Iedereen bezit dit vermogen tot creatie. Het zit altijd al in ons. Wie creëert en waarde toevoegt zorgt voor innovatie. Eigenlijk creëren we altijd al als mens. Creatie zit in kleine dingen zoals het krijgen van ideeën, dat doet iedereen. Maar veel te veel waardevolle ideeën blijven onbenut. Dat moet toch anders kunnen!

Om het je makkelijker te maken kun je onze podcast volgen via jouw favoriete podcast-kanaal. Druk even op VOLG (het hartje of link-icoontje van Spotify) en je krijgt automatisch de nieuwste afleveringen te zien als die live gaan. Of schrijf je in voor ons online magazine Idee. Dan blijf je ook op de hoogte van alle waardevolle tips en inspiratie die we voor jou maken.

icoon Artikel Lees dit artikel
9 tips om te leren plannen Als ondernemer overstroom ik soms van de ideeën en de bijbehorende taken. Zoveel dat...
icoon Podcast Luister deze podcast
Laat jezelf zien met video Jezelf laten zien met video. Dat is niet altijd gemakkelijk. Zelf ben ik ooit begonnen...
icoon Artikel Lees dit artikel
“Vake be’j te bange” Lang uitgesteld, angst? Ontzettend lang liep ik rond met het idee om te gaan bloggen. Misschien...