+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Ontwerp jullie eigen programma!

Hoe fijn zou het zijn als dit keer wél iedereen mee beweegt, zelfs die eeuwige criticasters.

Zoveel teamtrajecten of organisatieprogramma’s mislukken. In het begin wordt er door een groot gedeelte van de groep nog wel enthousiast gereageerd, maar wanneer iedereen de volgende dag verder gaat met het dagelijkse werk komt er toch weer vrij weinig van al die mooie ideeën. Wat er mist is actie, interactie en commitment! Wat er mist is dat er blijvende resultaten worden opgeleverd. Dat iedereen wordt gehoord en op zijn eigen manier kan bijdragen aan het grotere geheel.

Hoe je iedereen kunt activeren, inspireren en motiveren om échte verandering te brengen?

Betrokken en bevlogen medewerkers

Stel je nu toch eens voor dat er binnen jouw organisatie wél:

 • nieuwe, originele ideeën worden aangedragen en dat daar ook direct wat mee gedaan wordt
 • belangrijke gesprekken worden gevoerd met de juiste mensen, de mensen waar het om draait
 • wordt geluisterd naar alle verschillende stemmen en dat iedereen zijn ideeën kan inbrengen
 • wat wordt gedaan met de ideeën die ingebracht worden
 • ruimte wordt gegeven om je eigenheid in te zetten en te ontwikkelen

Simpel én complex

De oplossing is dichterbij dan je denkt. Hij ligt voor je neus. De kracht van jouw organisatie zit hem voor een deel in de mensen maar voor een nog veel groter deel in de onderlinge relaties tussen die mensen. Wanneer je de relaties en onderlinge verbanden versterkt krijg je vanzelf meer gedaan. De smeerolie in dit proces is het voeren van betere gesprekken.

Jaaa, hoe dan?!

Nu denk je misschien; “Gatsie, moeten we nog meer gaan praten?! We zouden juist meer actie moeten ondernemen.” Je bent niet de enige manager, ondernemer of CEO die opziet tegen meer gepraat. Je bent ook zeker niet de enige die misschien stiekem wel denkt dat het sneller gaat als we gewoon dat ene plan volgen.

Door het werken met honderden organisaties kwamen we er steeds meer achter dat er wel veel gepraat wordt maar dat de conversaties belabberd ingericht zijn (denk aan ellenlange meetings zonder uitkomsten of niet nagekomen afspraken). Wat wij hebben geleerd is dat het ontzettend belangrijk is om de juiste gesprekken te voeren en conversaties anders in te richten. Vrijheid én verantwoordelijkheid benadrukken en meer mensen betrekken in het vormgeven van wat er gaat gebeuren. Daarom richten wij ons vól op conversatie design binnen organisaties.

The creators company

individuele ontwikkeling én organisatieontwikkeling

Binnen onze maatwerk programma’s leer en ervaar je:

 • hoe je actuele en relevante onderwerpen met de juiste mensen bespreekt waardoor medewerkers meer verantwoordelijkheid nemen en het werkplezier vergroot wordt
 • hoe je persoonlijke ontwikkeling en team- of organisatieontwikkeling hand in hand laat gaan waardoor iedereen er beter van wordt
 • hoe je de collectieve intelligentie en creativiteit van de groep vergroot waardoor er meer gebruik wordt gemaakt van de aanwezige kennis en ervaring
 • hoe je iedereen kunt betrekken en activeren bij kleine en grote onderwerpen waardoor je betere resultaten bereikt met elkaar
 • hoe je het creatieve en creërende vermogen van iedere collega vergroot waardoor ze betere conversaties voeren én meer eigenaarschap tonen

Makkelijker en leuker werken met nog meer impact

Hoe zou jij het vinden als je niet meer alles zelf hoeft te doen? Als je collega’s meedenken en meedoen in het oplossen van jullie uitdagingen? Hoe makkelijker en leuker zou jouw werk dan worden? Waar zou je de vrijgekomen tijd, energie en middelen dan aan kunnen besteden? Misschien weet je diep van binnen al wel dat het tijd is om die volgende stap te maken. Zodat jij, je team en je organisatie nog meer impact kunnen maken.

Methodes die we in kunnen zetten voor jullie maatwerk programma:

Bij alle maatwerk programma’s krijg je nog 3 vette bonussen! 

We hebben co-creatie hoog in het vaandel staan daarom werken we bij alle maatwerk programma’s met de volgende bonuselementen:

 1. Bonus 1 “designsessie”
  Om jullie programma te ontwerpen schuiven we met 3 tot 6 van jullie stakeholders aan tafel voor een van onze befaamde designsessies. Hieruit leveren we een compleet stappenplan op waarna je zelf kunt bepalen of en met wie je dit programma wilt uitvoeren. Liever zelf met elkaar dit programma uitvoeren? Hartstikke goed, wij geloven in de kracht van de programma’s die we ontwerpen en we geloven in jullie.
 2. Bonus 2 ”online leeromgeving”
  Bij elk maatwerk programma kunnen we desgewenst ook online lessen en materiaal ontwikkelen. Deze informatie, content en visuals zetten we voor jullie klaar in onze online leeromgeving zodat alle medewerkers op elk moment bij hun eigen lesmateriaal kunnen.
 3. Bonus 3 ”lidmaatschap Creators Community”
  Omdat ontwikkeling niet een solo activiteit is maar juist iets sociaals hebben wij de Creators Community opgericht. Binnen deze veilige en leuke omgeving werken verschillende multipotentials aan betekenisvolle veranderingen op persoonlijk en professioneel gebied. Alle deelnemers aan jullie maatwerkprogramma ontvangen een lidmaatschap waarmee je ze een echt cadeau geeft voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Check of jouw organisatie klaar is voor een maatwerk programma van the Creators Company

Het aantal maatwerk programma’s dat wij per jaar aannemen is beperkt. We willen er bij elke stap van hun organisatiereis bij zijn met onze volle aandacht en passie. We hebben gemerkt dat, om op deze betrokken manier te kunnen werken, het goed is om selectief te zijn in de organisaties waarmee we werken. Daarom werken we met een intakeprocedure. Jullie tijd en die van ons is schaars en belangrijk, check daarom eerst of jullie organisatie een goede match is. Wat we in ieder geval van jullie vragen is:

 • akkoord en betrokkenheid van verschillende lagen in de organisatie, van de vloer tot de boardroom (idealiter zien we deze lagen ook vertegenwoordigd in de designsessie)
 • loslaten van controle en juist vertrouwen op de kwaliteiten en uitkomsten van jullie als gehele groep
 • bereidheid en het creëren van mogelijkheden om op afgesproken momenten met volledige teams of zelfs de hele organisatie tegelijkertijd te werken
 • ruimte maken en ondersteuning bieden voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van individuele medewerkers

NB. Waar jullie de mogelijkheid hebben om na de designsessie zonder the Creators Company verder te gaan kunnen wij ook besluiten om ons terug te trekken.

Het juiste moment is nu!

Start nu jullie intakeprocedure. In deze intake leren we elkaar nog beter kennen en stellen we een aantal vragen om jullie vraagstuk en wensen duidelijk te krijgen.

Logo ROC Mondriaan

Prachtig wat een energie er los kwam in de groep!

Logo ABN Amro

Geweldig hoe je in een korte tijd al elementen van een cultuur kunt ‘verbeteren’. Echt profijt van gehad!

Logo Eneco

Zonder twijfel de juiste investering geweest voor onze organisatie.

Veelgestelde vragen (FAQ)

We willen eigenlijk alleen een inspiratiesessie om weer wat energie te brengen, kan dat ook?
Ja, dat kan ook. Je kunt dan kiezen voor een van onze niet-zo-standaard-en-toch-wel-standaard keynotes of workshops. Stuur ons gerust een mail om je vraag en onderwerp te delen. Wil je een op-maat inspiratiesessie dan werken we altijd met onze intake procedure inclusief de designsessie

Kunnen we eerst kennismaken?
We maken graag kennis met jou en je organisatie. Je bent daarvoor van harte welkom bij een van de maandelijkse co-creatie workshops van onze Creators Community. Maar om een nog betere inschatting te kunnen maken of we bij elkaar passen hebben we de designsessies in het leven geroepen. Daar kun je ervaren hoe we werken terwijl we tegelijkertijd jullie vraagstuk onderzoeken en verhelderen. Daar hebben we beiden wat aan 👍🏽

Wat als ik het niks vind?!
Dat kunnen we ons haast niet voorstellen gezien de eerdere ervaringen. Maar we geloven in onze kracht en ook in jullie eigen oplossende vermogen. Willen jullie het programma dat we tijdens de designsessie ontwierpen om wat voor reden dan ook niet door ons laten uitvoeren, dan mag je het zo meenemen en zelf uitvoeren of zelfs door een andere partij laten uitvoeren.

Past dit wel bij onze organisatie/branche/werkwijze?
In welke omgeving je ook zit, het is belangrijk om te werken aan jullie conversaties en co-creaties. Wij houden van die dubbel C, maar je kunt het ook anders noemen: wie wil er nou niet beter samenwerken, communiceren en meer gedaan krijgen met elkaar?
Onze facilitators hebben bij voorkeur geen kennis van jullie branche. Ze richten zich volledig op het proces zodat jullie je volledig op de inhoud kunnen richten.

Jullie werken met een intakeprocedure, kun je die falen?
Gelukkig wel, we nemen lang niet elke organisatie aan voor onze maatwerk programma’s. We stoppen onze hele ziel en zaligheid in dit soort programma’s (vrij vertaald: heel veel tijd, energie en creativiteit). Als bijvoorbeeld op voorhand al blijkt dat de belangrijkste stakeholders niet bereid zijn om mee te werken is dat een no-go voor ons. Er zijn nog wel meer no-go’s, daar komen we vanzelf op als ze voorkomen. Laten we ons eerst op het positieve richten 😉.

Hoe weet je zeker dat je de investering terugverdient?
Wat je in ieder geval zeker weet is dat als je geen stappen maakt in je ontwikkeling je nauwelijks vooruit zult komen. Die organisaties die investeren in hun mensen én de manier waarop ze met elkaar co-creëren (samenwerken) tonen telkens weer dat ze geweldige resultaten (en winsten of kostenbesparingen) behalen. We moeten de eerste organisatie nog tegenkomen die het aandurft om in te gaan op ons aanbod om samen te werken in ruil voor een percentage van de geplande extra winst. Durven jullie dat?…

Dus… ga jij voor meer interactie, betrokkenheid en resultaten?

Stel jezelf dan eerst eens de vragen:

Hoe goed maken we nu gebruik van de aanwezige kennis, ervaring en energie?

Welke kansen laten we liggen doordat we onze mensen en hun potentie niet voldoende activeren?

Wat lopen we mis als organisatie doordat we elkaar nog niet goed genoeg vinden?

Als jullie een maatwerk programma voor jullie beoogde verandering ontwerpen (hoe klein of hoe groot die verandering ook is) dan:

 • BETREK EN ACTIVEER JE ALLE MEDEWERKERS IN JE ORGANISATIE
 • VERGROOT JE HET ENTHOUSIASME EN DE EFFECTIVITEIT VAN MENSEN
 • LOS JE PROBLEMEN MET ELKAAR OP ZONDER DURE CONSULTANTS
 • CREEER JE COMMITMENT OM DIE VERANDERING OOK ECHT TE REALISEREN

START ❯ nu met jullie verandering

Ga met elkaar aan de slag en geef die verandering jullie eigen vorm. Die investering in elkaar en in jullie doel zorgt ervoor dat je van co-creatie naar co-elevatie beweegt. En dat kan sneller dan je denkt. Start direct door onze vrijblijvende intake te volgen waarin we je al meenemen door de eerste stappen van deze verandering.

start hier jullie intake 👇🏽

We gebruiken deze intake om elkaar beter te leren kennen. Wij stellen een aantal belangrijke vragen die jou en ons een hoop helderheid verschaffen. Na het starten van de intakeprocedure is er ook gelegenheid om vragen aan ons te stellen. De intake eindigt met een maatwerk voorstel inclusief prijsopgave.

  • 1

   ons doel

  • 2

   waarom wij?

  • 3

   afronding

  1/3

  ons doel

  Wat hoop je te bereiken met jullie sessie(s)?

  0%

  Waarom zou juist de Creators Company hierbij kunnen helpen?

  50%

  Vul hieronder je contactgegevens in en je ontvangt van ons de rest van de intakeprocedure 🙌🏽

  100%