+316 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

Laat jezelf zien met video

Jezelf laten zien met video. Dat is niet altijd gemakkelijk. Zelf ben ik ooit begonnen om mezelf meer te laten zien door elke week een vlog op te nemen. Elke week stond ik dan voor de camera om weer een item op te nemen over alle onderwerpen die ook in de Creators Podcast voorbij komen. Met de tijd ging het me een stuk makkelijker af. Toch zou ik soms wel willen dat ik toen al de kennis had die ik nu heb…

Laat jezelf zien met video

Een grote inspiratiebron voor mij en een echte videoqueen is Pelpina Trip. Voor mijn courses neem ik nog wekelijks video’s op en heb ik veel aan de tips die Pelpina deelt. Dat was voor mij ook een reden om haar te benaderen voor een gesprek in de Creators Podcast.

Pelpina weet wat het betekent om door te zetten.  Zo vertelde ze me dat ze in het begin van haar courses, soms amper inschrijvingen had. (Dat stelt mij dan stiekem weer een beetje gerust, want dat herken ik zeker 😉). Haar doorzettingsvermogen heeft zich gelukkig uitbetaald. 

Pelpina is een kei in video’s maken. Terwijl dat juist voor veel mensen een ver van hun bed show is. Zeker als startende ondernemer. Vol goede moed neem je een filmpje op, om vervolgens jezelf suf te irriteren aan bepaalde bewegingen die je maakt of aan je eigen stem. Maar we gaan je helpen! Samen met Pelpina leren we je hoe je video’s op een andere manier kunt bekijken en maken. In de podcast maar ook met oefeningen er omheen.

Pelpina trip

Pelpine Trip is expert op het gebied van video! Ze is een echte powervrouw, werkte jarenlang voor Amerikaanse producenten, verovert nu in Nederland de markt met haar video’s, presentaties skills en boeken!

Ze schreef oa Video Smart, een guide voor het filmen met je smartphone en zelf zakelijk video’s maken in 60 minuten.

Leer jezelf kennen en laat jezelf zien

Nu is het aan jou! Ga aan de slag met een nieuwe vraag en actie om jezelf te leren kennen en jezelf te laten zien, dit keer met video!

Deze week heeft dé videoqueen Pelpina Trip een vraag en actie bedacht om jezelf te laten zien op video. De vraag die je helpt om het inzetten van video’s op een andere manier te bekijken:

Selfdisco vraag:
Waar zit jouw kijker nou écht op te wachten?

Selfdisco actie:
De actie om het maken en delen van video’s te beoefenen/trainen:

  • Ga eerst alleen een video maken. Houd hem voor jezelf, offline! 
  • Ga een stap verder door een video te maken voor Ruben 
  • Doe dit net zolang tot je jezelf comfortabel voelt en zet het dan pas online.

Succes! En we zien graag het resultaat 😉

Jij bent geweldig, dat weet ik gewoon. Maar laat je wel genoeg van jezelf zien? Zien jouw ideeën voldoende daglicht?

De Creators podcast helpt je om meer te creëren. Vol inspirerende gesprekken die je activeren om meer met je ideeën, doelen en dromen te doen.
Iedereen bezit het vermogen tot creatie. Het zit altijd al in ons. Wie creëert en waarde toevoegt zorgt voor innovatie en betekenisvolle transformaties. Eigenlijk creëren we altijd al als mens. Creatie kan al in kleine dingen zitten, zoals het krijgen van ideeën, dat doet iedereen. Maar veel te veel waardevolle ideeën blijven onbenut.

Dat moet toch anders kunnen!

Ruben Klerkx, founder van the Creators Company creëert elke aflevering samen met zijn gasten een nieuwe bron van inspiratie om jou te helpen ook meer te creëren. Meer ideeën te bedenken, ontwikkelen en realiseren. Werk te maken van jouw dromen, doelen en ideeën!

Maak van zelfontwikkeling en zelfonderzoek een feestje! 🎊

Wil je meer doen met dit soort onderwerpen? Schrijf je dan onderaan deze pagina gratis in voor onze Selfdisco mails zodat je op onregelmatige momenten inspiratie en activatie rechtstreeks in je inbox ontvangt..

En als je echt werk wilt maken van je dromen, doelen en ideeën, geef je dan op voor de volgende lichting van de Creators Community.

icoon Podcast Luister deze podcast
Meer verbinding in je interacties In dit artikel duiken we dieper in het maken van verbinding. We doen dat langs...
icoon Podcast Luister deze podcast
Je verhaal vinden, verwerken en vertellen We schrijven hier enorm vaak over ons motto: ‘Leer jezelf kennen & Laat jezelf...
icoon Artikel Lees dit artikel
Oefening die je dag en je leven verandert Herkenbaar? Dat je van alles wilt doen op één dag. En aan...