06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Leer jezelf kennen!

Zoveel mogelijk doen wat je leuk vindt. Dat leek ooit een droom. Maar wij doen het gewoon. En we verdienen er nog geld mee ook.

Dat kun jij ook!

Jezelf ontdekken en verbazen

Helaas gaat het concept van zelfontwikkeling er onbewust vaak van uit dat je nu niet goed genoeg bent. En dat is onzin. Iedereen wil maar dat je verandert. Veranderen om het veranderen slaat nergens op. Veel beter is het om te investeren in zelfkennis. Jezelf leren kennen. Weten waar je energie van krijgt. Weten waar je goed in bent. En ook weten waar je een totale pannenkoek in bent. Het hoort er allemaal bij. En die zelf-ontdekkingstocht kun je tot een feestje maken.

Dat is selfdisco! Doe je mee?

Schrijf je nu in en ontvang 5 super tools om direct meer uit jezelf te halen 💪🏽

Selfdisco. Wekelijkse tips, tools en inspiratie om jezelf (en anderen) beter te leren kennen, jezelf meer te laten zien en effectiever te communiceren.

Het zit allemaal al in je. Die geweldige ideeën, jouw vermogen om te creëren, jouw eigenheid. Soms wat dieper verstopt dan je lief is. Selfdiscovery of zelfonderzoek maken wij leuk en behapbaar door kleine stapjes, tips en verhalen. De kern: leer interacties te onderzoeken. Interacties met anderen en de interactie met jezelf.

Laat je inspireren in de wekelijkse Selfdisco mails. Resultaat? Je zult meer creëren en meer creatief zelfvertrouwen kweken. Door het spelen en oefenen met de tools en tips leer je om jezelf en de mensen om je heen te activeren.

Maandelijks terugkerende thema’s:

  • the Creators Podcast met inspirerende gasten die je helpen meer met je ideeen te doen
  • blogserie Maak Bewoon Bijzonder door Suzan Vink
  • fotocolumn door fotograaf Jean Haasbroek
  • visual column door Debbie van Steenpaal
  • mixtapes van DJ Je Moeder
  • concept & copy tips door René van der Meulen
  • inspiratievideo’s, artikelen, onderzoeken, tips en andere inspiratie om meer uit je ideeën te halen
  • podium voor mooie verhalen en ideeen van members uit de Creators Community

Focus op jouw interacties

Wees gerust; Selfdisco betekent niet dat je schreeuwerige, drukke mails van ons ontvangt. Nee, sterker nog; de mails zijn clean, to-the-point en draaien helemaal om de inhoud. Je leest elke mail in een paar minuten door. In de tekst staan linkjes naar verschillende artikelen, columns, tools en technieken die je verder helpen. De verschillende columnisten van the Creators Company hebben hun eigen plek op de website van the Creators Company waar al hun content verzameld staat. Je kunt ze individueel volgen of per keer op onderwerp.

Het draait uiteindelijk allemaal om de interacties die je hebt. Met jezelf en met anderen. Je tijd is daarin het kostbaarste bezit. Bij Selfdisco ben jij volledig ‘in control’ over wat je wel en niet bekijkt. Dat wil je toch? In control zijn over je eigen tijd en aandacht! Zo helpen we je focussen op de belangrijke interacties in je leven.

Meer dan 1000 getalenteerde professionals ‘dansen’ op de selfdisco

Duizenden Creators tunen wekelijks in voor updates van the Creators Podcast, videocontent en events (online en offline). BONUS: Schrijf je nu in voor Selfdisco en ontvang kortingen op events en workshops van the Creators Company.